VP - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

VP

Regisztrált:
2011. 03. 25. 20:41
Utolsó belépés:
2011. 11. 22. 19:06

2011. 03. 28. 1:44

A Szeretgom nem támadta soha, de nem is ajnározta úgy, ahogyan néhányan teszik minden realitás nélkül.

Itt lenne a helye és ideje egy új látásmódnak, melyben Tétényi nem inverze Meggyesnek, csupán egy önjelölt mártír. Tétényi megpróbálta, részben elcseszte, részben megették reggelire, de tény: nem sikerült neki az, ami a feladata lett volna: legyőzni és végleg eltüntetni Meggyest és embereit a politikai palettáról. Nem vitatom: jár egy nagy taps Tétényinek, de túl kell lépni és keményebb, határozottabb jelöltet keresni.

Máshogy nem megy, ez a kegyetlen igazság, én pedig csak megvilágítani próbálom azok előtt, akik ott tartanak, hogy szegény gámoltalan Évike.

2011. 03. 28. 1:14

Na mindjárt megkapod, hogy Meggyes malmára hajtod a vizet.

2011. 03. 28. 0:27

+1 hiba a további több tucat mellé, amikről irkálok itt lassan három napja. Nem én hajtom Meggyes malmára a vizet, hanem maga Tétényi.

2011. 03. 27. 23:20

Önnel nem kívánok vitázni a továbbiakban, remélem János hozzászólását már elhiszi a kilétemmel kapcsolatban.

Iridiumnak: Szép amit ír, kívülállóként tökéletesen egyetértenék. Megpróbálom vázolni röviden, hogy mi az én problémám Tétényivel - remélem Önnél nagyobb sikerrel járok, mint vélemény-nél.

Tétényi Éva igen makacs nő, aki szemmel láthatóan ignorálja azokat az embereket, akiknek a segítségével megnyerte a választást. Egy hatalommal bíró ember lehető legnagyobb hibája az, ha nem hallgat nála tapasztaltabb emberekre - ilyen volt Meggyes Tamás és sajnos ilyen Tétényi Éva is, taktikai és politikai szempontból biztosan. Megválasztása után többen is figyelmeztették, hogy ne adja át a kezdőrúgást a Fidesznek, ugyanis nem fognak korrekten játszani. Nem hallgatott rájuk és tessék: az első ülésen megcsupaszították minden jogkörétől. A szükséges személycseréket megtehette volna, az első két hétben minden hatalom a kezében volt (még mielőtt vélemény erre is rácáfolna, gondolkodjon el rajta, hogy Váczy-H. hogyan került alkalmzásba...).

Alapjaiban látok problémát a Tétényiről itt, a Szeretgomon kialakított képpel: "az egyedül küzdő, egekig magasztalt törékeny nő, akinek senki nem segít" torz egy kicsit, tekintettel arra, hogy tucatnyian álltak mellette az elején és látták el tanácsokkal jogi és kommunikációs területen, teljesen hiába. Amikor azt mondom, hogy nem feltétlenül tartom jó ötletnek Tétényi újraindítását, csupán ezekre a dolgokra gondolok - semmi jele nincsen ugyanis annak, hogy ez a hozzáállás bármiben változna egy újraválasztás esetén.

2011. 03. 27. 21:02

Újabb zseniális gondolat. Ha nem feltétlenül tartom jó politikusnak Tétényi Évát, akkor minden bizonnyal Meggyes Tamást támogatom. A fekete-fehér gondolkodásmódot ideje lenne levetkőzni.