VP - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

VP

Regisztrált:
2011. 03. 25. 20:41
Utolsó belépés:
2011. 11. 22. 19:06

2011. 03. 28. 22:06

Micsoda érvek.

2011. 03. 28. 21:03

"Az viszont kifejezetten Meggyes javát szolgálja és esélyeit növeli, hogy a korábban Tétényi Évát támogató civil vezetők közül többen TÉ polgármestersége ellenében foglalnak állást."

Most már egyenesen fel kell tennem az eldöntendő kérdést: Egy minimális mértékben sem érzi úgy, hogy Tétényi Évának is lehet bőven szerepe abban, hogy a választások idején még erősen őt támogató civil vezetők többségében komoly kételyek merültek fel?

(Vagy ezek a civil vezetők is szándékosan Meggyes malmára hajtják a vizet? Sőt, én is ilyen civil vezető lennék? Az még úgyse voltam.)

2011. 03. 28. 8:36

"Mert mással nem fog menni."

Bárki mással menne. Tétényinek nincsenek különleges, emberfeletti képességei, ami különbözővé tenné őt más emberektől. Jókor jött, könnyedén nyert, megfürdött a népszerűségben és olyan hibákat vétett, amiket ha páran előre tudtak volna, Tétényi nem lett volna jelölt.

2011. 03. 28. 8:24

Ön aztán az érvek mestere, gratulálok. Azon szűkölt itt két napig, hogy én vagyok Captcha és ezért komolytalan a véleményem. Pofáraesett, most taktikát vált: biztosan jelölni akarom magam polgármesternek. EPIC FAIL, tucatszor mondtam már, hogy sosem lennék politikus és ennek egyszerű oka van: politikában az emberek többségét nem racionális és logikus érvek vezérlik, hanem az érzelmeik - és ennek tökéletes példája Ön.

Amikor vitatkozom valakivel, nem az illetőt, hanem az érveit igyekszem támadásba venni. Ez lenne az európai vitakultúra, vannak olyan népek, ahol ez működik. Ennek megfelelően én magasan teszek arra, hogy Ön kicsoda, eszembe sem jutott utánanézni, vagy gondolkozni rajta. Annyi viszont már az első pár hozzászólás után világos volt: elvakult Tétényi-szavazó, aki pontosan úgy működik, mint Meggyesista változata: lehet akár utcaseprő, akár egyetemi docens, érvekkel a büdös életben nem lehet meggyőzni.

2011. 03. 28. 2:16

Álljunk már meg egy percre, Tététnyi nem maga a földre szállt úristen, csak egy utolsó pillanatban előkerült jelölt, aki magára vállalta, hogy szembeszáll a Fidesszel. Erre nyilván kap egy piros pontot, ahogy Jani is írta, de többet ugyan nem.

Ha olyan kemény nő, akkor ugyan miért nem keménykedik azokkal szemben, akikkel igazán kéne? Másrészt honnan veszi, hogy akár én, akár mások összeomlottak volna? Ugyan miben, már elnézést? Tétényi legnagyobb megpróbáltatásait pontosan saját hibái gerjesztették. Ha én lettem volna a helyében, nem követem el ezeket a taktikai hibákat, s így lényegesen kevesebb akadállyal kell szembenéznem. De ezzel együtt eszem ágában sincs elindulni Tétényivel szemben, mert nincs kedvem ilyen hajnalig tartó vitákba keveredni olyan érzelmei hatására tisztánlátását vesztett emberekkel, mint Ön. Már elnézést.