Katicika - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

Katicika

Regisztrált:
2010. 10. 22. 19:36
Utolsó belépés:
2010. 11. 27. 14:34

2010. 11. 27. 15:08

Ha már egyszer a Szt.Adalbertről teszel ide fotót , mondjál igazat. Készült felvétel ne feledd!

2010. 11. 27. 15:06

Igen valóban volt vastaps a Széchenyi tériek hozták a formályukat, de vvolt közöttük olyan is aki csak benézett, majd visszfordult pedig a Széchenyi téren bőven osztogatta a hétdecis borosüvegeket. Nekem tetszett az egész, főleg amikor ismerősök naykig elvörösödve, sunnyogva húztak ki a teremből.

2010. 11. 27. 14:53

Nem volt olyan régen a "lakossági fórumnak" , majd "polgármesteri tájékoztatónak" nevezett mszp kampány, hogy ilyen rövid távon ennyi hazugságot hordjál össze Stipics.

Valóban tele volt a terem, sőt a folyosón is volt 8-10 ember. De az ott lévőkből a Ker6tvárosiak nem voltak összesen 35-n , a többi az "utazó" slepp volt Esztergomból a Széchenyi téri remek kis "társaság".

Aki eddig kételkedett most meggyőződhetett: Tétényi Éva a balliberális ukászt hajtja végre. Másfél hónappal a választások után még így kampányolni , annak a jele hogy fél.

Kálmán Sandor nem futamodott meg Stiputc úr, ezt honnan veszi. Beszélt vele? Pócsföldi értelmesen elmondta,a "majmoknak" ( ők ugyan ezt a kifejezést használták) a nép nem az a 35 ember, ő fidesz színekben indult, annak az értékrendnek megfelelően képviseli a választóit! A VÁLASZTÓIT!  Nem pedig a "majmokat".(ők használták ezt!) Most akkor milyen alapon kéri számon rajta ezt vagy azt.Elmondta még Pócsföldi Tétényi a várost azért vitte csődbe, hogy az urásra kész hiénák(ezt használta) a vagyont megkaparintsák.

Ez így is van. Tétényi érdekes módon erre nem reagált, tudomásom szerint.

Stipis úr ott sünnyogott egész végig, nem mert senkinek a szemébe nézni, csak a bolsikkal volt összeborulva. A nyelvét néha elfelejtette behúzni de nem baj.

Szóval tanulságos volt Tétényinek a szereplése én most hallottam így először de elég is volt. Nem őszinte a választókhoz az biztos.

Ennél ,ár csak Vácuy megjelenése volt visszataszítóbb. Én úgy kézeltem mindíg el egy polgármester mellett "hiteles,becsületes" ember legyen de ez úgy látszik nem szempont Tétényi Évának.

2010. 11. 24. 18:37

utolsó kérdésére egyszerűen tud választ kapni,mert itt vannak a Jobbik prominens képviselői , volt möm-s vezető ,égészen biztos tud választ adni.

 

Amit leírt ne haragudjon nem hiteles most 2010 ben.