Annabéla - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

Annabéla

Regisztrált:
2010. 10. 21. 9:03
Utolsó belépés:
2011. 01. 31. 10:55

2011. 01. 29. 12:38

Szentgyörgymezői vagyok. Megértem Petróczi viszolygását 1. számú politikai ellenfele láttán.

Viszont tetszik, nem tetszik jelen helyzetben ugyanúgy kellett volna hozzá viszonyulnia, mint bárki máshoz(ugyanis a körzetben lakik, civilt meg az kezdeményez, aki akar).

Arra nem szívesen gondolok, hogy ez történt!

A "függetlenekre" szégyent hozó fideszvazallussá süllyedt az öreg.

Ne is tartson fogadóórát, mondjon le!

Lakcímmel, adatokkal aláírom a petíciót.

2011. 01. 26. 18:06

Nem is tudom miért tudok egyetérteni a blogíróval több ponton is.

Beleértve a végét is, ha Maga Tétényi Éva nem is tör "babérokra" a parlamentből igenis hiányzik ez a minőség.

Nem gondolnám, hogy a városnak jobboldali vagy baloldali vezetőre lenne szüksége, a pártfüggetlenségnek megvan az az előnye, hogy nem köti a pártfegyelem.

Sajnálom, hogy el kell keserítenem az Urakat, de van olyan Nő, aki képes arra, hogy meglássa egy város szükségét és van olyan férfi is, aki a büdös életben nem fog túl látni a saját érdekein.

Hogy ki, hogyan lép túl az intrikákon, meg legyen sz Ő dolga.

Szakály Annabella

2011. 01. 14. 18:17

http://www.ige.hu/surface/onkormcsodtorv.pdf

a 19§ szerint, mivel Tamásunk a bizottság tagja a "kis ötletét" ott kellett volna megtárgyaltatnia...

19§ (4) bekövetkezhet...

2011. 01. 14. 17:55

Ha már így rájöttünk, hogy hol szúrtuk el.Bár nem érdekük egy kényelmes helyzetben a lemondás a pozícióról, de...

Mi lenne, ha városrészenként gyakorolnánk nyomást a képviselőinkre. ez kb azt jelenti amit szentgyörgymező városrész csinál, annyi különbséggel, hogy ahol "kegyeskednek" fogadóórát tartani ott pedig az eredményes városrész és a városárt végzett munkát kéne Rajtuk követelni. Minden mutogatós, múltuidézős handabandára a kérdés: mit teszel TE az érdekünkben?Mivel járultál TE hozzá az adósságrendezési eljárás sikeréhez? Mi a TE elképzelésed a városrész fejlődésével kapcsolatban? Miért akartál képviselő lenni?

Ha kell a boltban, az utcán, úton-útfélen...A képviselő KÖTELESSÉGE a városrészén élők kérdéseire válaszolni, az érdeküket képviselni. Magyarul tegyük a helyzetüket KÉNYELMETLENNÉ.

 

2010. 12. 06. 12:44

Na akkor, 35 éves 2 diplomás NŐ vagyok egy 7 éves gyerekkel.18 évet húztam le a közszektorban.10-et szociális otthonban-tényleg egy idő után "nem érdekes".Pláne amikor 2 megcsinált projekt után-ugy gondolják bőven elég az olyan aki megrögzött pártállami gondolkodó.SZÓVAL EGYÁLTALÁM NEM VAGYOK ÉRINTETT!!!Az öreganyám radikális(Ő MONDTA a Rákosi témát-lehet, hogy Nálatok nem söpörtek a padlásról, hanem oda vitték?!) Te pedig az egész 75-85 körüli korosztályt "demens(elbutult) korosztálynak" állítottad be!Nem.Egyáltalán nem fontos az, hogy hiába taníttatom a gyerekemet a gyöptéglák szerint a Nő szüljön, mint az üregi nyúl, a gyerek meg menjen 15 évesen kapáni!Anyám meg özvegy.Mielőtt MINŐSÍTESZ próbálj meg Magadba nézni, de NE abból indulj ki!