justiceforall - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

justiceforall

Regisztrált:
2010. 10. 19. 11:47
Utolsó belépés:
2012. 08. 22. 21:04

2011. 06. 28. 9:51

Ááááá kotászban nincs annyi gerinc, hogy meggyes őt is hátbadöfje, mert a kitagadás csak azoknak járt, akik minimális erkölccsel rendelkeznek, ezért néha nemet mertek mondani. kotász viszont egy igazi gerinctelen seggnyaló, egy a hatalom elvtelen, aljas kiszolgálója, aki saját tehetségtelenségét kompenzálandó, bármit megtesz az "állásáért", akár 30 ezer embert feláldozna az elmebeteg vezér védelmében. Neki nincs félnivalója meggyestől, neki a való élet, a fény, a transzparencia, az egyenlő versenyhelyzet a kihívás, ahol természetesen megbukott, ezért lett alantas troll. Gondolom hasonló fizetési feltételekkel (300 zsebbe, számlanélkül) mint Tomcat esetében.

2011. 06. 19. 12:58

Az szolgálná a megbékélést a konszolidációt, ha Tétényi Éva és Meggyes Tamás nem venne részt a helyi politikában, mert konfrontativ megosztó személyiségük a város kárára válik.

meggyesről már a nép kimondta a véleményét, önkényes, elmebeteg viselkédése a város kárára vált, takarodjon!

Tétényi Éváról a nép még csak egyszer alkotott véleményt, akkor sohasem látott, elsöprő többséggel megválasztották. Az, hogy te és még néhány szarházi, gerinctelen troll, a múlt rendszer haszonélvezője szerint Tétényi konfrontáló és ártó lenne a városnak, semmit sem számít. Majd ha a nép mond véleményt Tétényiről, az fog számítani, ha majd a nép dönt. De ahhoz új választás kellene, csak a gyávaféreg fideSS még csak ki sem mer állni.

Jelenleg a nép pedig, amennyire lehet, a megfélemlítések ellenére is, sohasem látott szimpátiát mutat Tétényi iránt. Önkéntesek hada ingyen segíti, mind a város vezetésében, mind a város rendbetételében, élhetőbbé tételében, az áruló fideSSesek feljelentéseinek kíséretében.

El fog jönni a forradalom, amikor végre a megfelelő eszközökkel lehet majd ellenetek harcolni, ahogy Petőfiék is tették Magyarország ellenségeivel. Többet ártottatok Magyarországnak mint a nácik, hajnau meg a ruszkik együttvéve, mert ezek legalább egységbe kovácsolták a magyarságot, ti pedig elmebeteg hatalomvágyatok, aljas vagyonszerzési céljaitok miatt vertek éket a Magyarság testébe, osztjátok meg azt.

TAKARODJ FIDESS!!

2011. 06. 11. 20:21

Na még szép, hogy semmit sem tett az előző kormány a meggyes-félékkel, mivel saját kölke. mszp=szdsz=fideSS, ugyanaz a holdudvar, ugyanaz a mutyi. Hány szdsz-s, vagy mszp-s tolvajt börtönöztek be orbánék? Csak a 4-es metró "túlárából", ami kb. 10-szerese a normál árnak, rendbe lehetne hozni az egész magyar gazdaságot, vagy európai szintűre emelni az egészségügyet. Vagy csak a Margit híd "túlárából" rendbe lehetne hozni Budapest úthálózatát, vagy megépíteni a 0-ás hiányzó részét.

demszkitől kezdve az összes fővárosi mszp-s, fideSSes, szdsz-s közönséges tolvaj ugyanúgy szabadlábon van. Vak, aki bedől a kutyakomédiának.

2011. 06. 11. 20:08

Már megint a forintbedöntő kósa, ez az alattomos, álnok gazember, aki már a harmadik, független városi önkormányzást gyengítő, igazi centralizált, kommunista törvényjavaslatot adja be Tétényi és az esztergomiak ellen, mivel az új szavazáshoz, a testület feloszlatásához túl gerinctelen és túl gyáva.

Takarodj fideSS!!

2011. 06. 09. 9:23

Azt hiszem most már teljesen egyértelmű az adrienn nevű troll szándéka: semmitmondó, végzettséggel híreskedő, símulékony, változást hírdető, hazug szófossával át akarja terelni a vitatkozást a hídlap online felületére, ahol megnövekedett számú látogatóknak tudja majd hinteni a demagóg, fideSS hazugságokat.

Remélem senki sem lesz olyan irracionálisan infantilis, mint a jelenlegi fideSS szavazóbázis, hogy hagyja magát félrevezetni egy ilyen adrienn félétől és átmegy forgalmat generálni az elmebeteg pi és ti frenkiék közé!