nadragulya - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

nadragulya

Regisztrált:
2010. 10. 13. 12:52
Utolsó belépés:
2020. 04. 26. 15:59

2010. 10. 18. 10:30

Nagy pénzekről lehet szó, ha ilyen erős a véd- és dacszövetség. Mennyi pénz folyhatott ki a város kasszájából törvénytelenül, ha az érintettek között ekkora az összetartás?Hova lettek lecsapolva ezek az összegek? Talán még a "Nagyfönöknek" is juthatott belőle? Sok itt a megfejthetetlen talány! A Polgármesterasszonynak csak gratulálni tudok a józan higgadtságáért. Sátáni erőkkel áll szemben, mégha a kereszténységet is próbálják magukról állitani. "Tetteikről ismeritek meg őket" mondja a Biblia. Az idézeteket lehetne még a Szentirásból folytatni, de fölösleges, mert az érintetteknél "falrahányt borsó". Egyet jegyezzenek meg az érintettek: A lopás a város kasszájából is lopás! A gyóntatószékben a bűntől meg lehet tisztulni, de a lopás bűnétől csak úgy, ha a kárt megtéritik. !!!    "Esztergom tiz csapása" ez a tiz képviselő! 20 milliárd az nem kis összeg!Esztergom egyes részei romokban, mert rombolni és fát irtani azt tudnak, és "persze" fölösleges beruházásokra felelőtlenül pénzt költeni. Vajon mikor hullik le a hályog sok esztergomi polgártársam szeméről, hogy tisztán láthassák a történteket. Ebben lehet katalizátor a Polgármesterasszony! Sok sikert és eredményt egy jobb hangulatú és élhetőbb Esztergomért!

2010. 10. 16. 19:28

Mi van itt? A pénzszerzésben már elfogytak a Josip Totok és a Kaya Ibrahimok? Úgy látszik a nokiás dobozok tartalmát már a cégek felszámolásával is el lehet tüntetni!

2010. 10. 16. 19:18

Talán nem érdektelen, hogy ezeket a dolgokat a képviselők közül kik szavazták meg !  Felelőség ezekre a dolgokra nincs ? Visszamanőleg is számoljanak el tetteikkel. Ha kell akár abüntetést is vállalva felelőtlenségeikért !

2010. 10. 13. 18:59

Van a Zöldházban elég szoba ! Se fütés, se világitás, mert csak ezt, vagy ezt sem érdemli!

2010. 10. 13. 13:27

A közvéleménykutatás teljesen fölösleges kiadás./a többi is !/ Miért kapják a tiszteletdijat a képviselők, ha mindenféle kft-hez szaladnak ötletekért? Valaki/k/ mintha fölöslegesek volnának, ezt sugallja a józan paraszti ész. Forgolódtak volna többet választói bázisukon a profán nép között, talán többet megtudtak volna a közösség alulról jövő igényeiről, mert nem arra való a képviselői megbizatás, hogy "  egyesek uram-bátyámait" pénzhez juttassák teljesen fölösleges megbizatásokkal.