nadragulya - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

nadragulya

Regisztrált:
2010. 10. 13. 12:52
Utolsó belépés:
2020. 04. 26. 15:59

2015. 08. 27. 8:34

Számoljon el a Gyurcsány is .... , de ez nem azt jelenti, hogy Orbánéknak nem kell elszámolni !

"ad hoc"- itt konkrét vasútvonalról van szó és ezt kell tisztázni,- mit, miért, hogyan ?

Ez ügyben pedig nem kell maszatolni a távolkelet és más dolgokkal.   - ...,hogy többe került, -nem az az érdekes-,hányszorosával, mert a beruházásoknak mindig van egy utólagos végösszege. Azt kell tisztázni, hogy indokolt, vagy indokolatlan.

 Mind a határidőelcsúszást, mind a végösszeget tisztázni illik, mert nem saját pénzéről van szó, akár a megrendelőnek, akár a kivitelezőnek.

2015. 06. 10. 22:08

Kedves Holdfény !

Érdekes területre tévedtél. A materializmus gondolkodásmódját érzem fejtegetésedben. Nem szabad összekeverni a pszichológiát és a filozófiát. Kapcsolat ugyan van a kettő között, de mindegyiknek más a területe. 

Szerinted van abszolut igazság, vagy ezt is felülírja a változás/elméleted/ ?  Irány a  nihilizmus, "ésatöbbi" ---

2015. 06. 03. 9:03

Már régen pontot tehettek volna az ügyre. Nem vagyok optimista még most sem. Sajnálatos, ha az elégedetlenség nyomására történt a pálfordulás. Bízom benne, hogy legalább utólag lelkiismeretes munkát végeznek és nem fektetik az idő huzásával.

A bűntényt nem lehet letagadni. Az elkövetők pedig, mint gyanusitottak, tagadni fognak.

 Nehogy végül a megboldogult legyen a felelős !

2015. 05. 15. 13:51

"Szolgálunk és védünk!" ?   De kit ? ! 

  Engem bizonyára nem !  Együttérzek a családdal, és mindazokkal, akiket ez az eset megdöbbentett és sértett.

 Az elhunytat sem!  Talán neki nincs joga a békés nyugalomra, tiszteletre,...?  Ő már nem tud védekezni. Jogait védeni kinek a tisztje ?

 A hozzátartozókat sem !  Mélységesen elitélendő, ahogy őket kikosarazták azok, akiknek tevékenyen kellene résztvenni a nyomozásban.

 Az elkövetőket ?  Őket igen ! Szolgálják és védik, mert vagy érdekük füződik a büncselekményhez, vagy a bűnözőkhöz.  A szolgálat könnyebik oldala az ügyet            elfektetni, majd értesíteni az érintett áldozatot : "Az ügy elévült" !    "A tettes ismeretlen" !

 Mi legyen ezután a "jogainkat védő hatóságról" a véleményem ?  Mondjam azt: "Bűnöző rendőrség"?  Elnézést, de akinek nem inge ne vegye magára. Nem                akarom azokat megsérteni, akik becsületesen végzik szolgálatukat, és nem fertőzte meg őket a korrupció.

 Milyen bizodalmam legyen azokban, akiknek a becsületességben élőket kellene szolgálni és védeni ?????  A lelkiismeretet megszüntették a szolgálatnál ?!

 

 

2015. 05. 05. 22:45

Azt talán csak tudják, hogy kik voltak, akik a betonozást végezték? Nekik is közük van a bűncselekményhez. Vagy talán ők is ismeretlenek ? Az elkövetőknek szíve joguk a tagadás, a tények azonban fölülírják a hazudozásukat !
A politika mentesség ? Utólag a hollót is lehet mosdatni, de fölösleges, sohasem volt fehér !  Ilyen az erkölcsük.

A kerest/y/ény erkölcs kifacsarva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!