Reménykedő - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Reménykedő

Regisztrált:
2010. 10. 04. 10:53
Utolsó belépés:
2013. 06. 20. 20:21

2012. 03. 25. 21:42

Hát teljesen el vagyok keseredve. Én nem itt születtem, csak 26v éve élek Esztergomba, de én azt hittem, úgy gondoltam, több kurázsi szorult ennek a városnak a lakóiba. Ezel szerint nem, mint már több esetben sajnos csalódnom kellett emberekeben, most is ez történt. Nem ÉRTEM, NEM!??? Hát tényleg nem tudunk élni a lehetőségeinkkel, itt lett volna a vissza nem térő, most megmutathattuk volna, hogy az Esztergomiak tudják mit kell tenni az álóháború ellen. Igen oda kellett volna menni, fel kellett volna emelni a feneküket és állás kellett volna foglalni, vagy így, vagy úgy. Ezek birkák, de nem kicsik. Majd most az ország is rajtunk röhög, meg szegény Éván, hogy itt nincs semmi gond hiszen nem is mentek el szavazni, pedig lehetet volna valamit elérni. Pedig most megmutathattuk volna az egész országnak, hogy így kell ezt csinálni. Ez a hajó elment.

Felesleges itt bármilyxen következtetést levonni, hogy ki a hibás (MSZP, FIDESZ, újság, kommunikáció vagy ellenkampány) tök mindegy a nép az isten adta nép oly buta, hogy nem érdemli meg a jót, nem érdemel mást mert ezek szerint nem is akar mást. Csak az a  7-8 ezer, s köztól én is, csak mi gondoltuk, hogy ezzel talán előbbre jut a város. Nagyon szomorú vagyok.

2011. 07. 20. 10:10

Én nagyjából elolvastam a 2010-05-27-i Kt anyagot, döbbenet!!!!!. Ebből különösen a lakáseladásokkal kapcsolatban szeretnék megjegyzést tenni. Valaki megkérdezte már M1-st, hogy a Széchenyi téri lakáshoz hogyan jutott és mennyiért? Micsoda álságosság ez. Folytatom még, szó szerint így fogalmazta  jótanácsként 2001-ben a következőt egy ex hivatali alkalmazott: "nem volna bölcs dolog eladni a műemlékileg védett lakásokat a bérlőknek, mert nagyon komoly előírások várhatók a Műemlék Felügyelettől a lakóközösségekre, amit persze nem tudnak megfizetni és sorozatos Ó utcai esetek állhatnak majd elő". Ezért ember(ek) feje hullott le, mert próbált előrelátó, megfontolt lakásgazdálkodásra figyelmeztetni. 2010-ben meg feltalálja a tutit, mintha ő találta volna ki - de megjegyzem akkor már késő volt -a törvény minden önkormányzatra -akkor még Egomra is- kötelező volt, főleg olyan esetben ahol a polgármseter, vagy ex kegyeltje érintett volt. Erre már biztos kevesen emlékeznek, sakjnos.

2011. 06. 22. 15:03

Hát meghallgattam a Kósa féle frázisokat: e szerint Meggyes a hunyó 10 évig nem lesz választható, de ki fogja őt a bíróságnál feljelenteni, mert gondolom ehhez az kell.Egyébként Kósa úr össze-vissza beszél?Honnan tudná az ő abszolút "hiteles pénintézete", hogy Esztergomnak volt pénze csak nem fizetett, melyik bank árulja ezt el, nem hiszem hogy ilyen infót bankok kiadhatnak, hát akkor soha többé nem kell náluk vezetni a számlát. Nincs banktitok? Nevetséges ez az egész és ugyanakkor kétségbeejtő, és elszomorító, hogy a népakarat elenére mindent, de mindent elkövetnek egy pártkatona megmentéséért. Biztos megéri, vagy megérte nekik.

2011. 04. 20. 11:33

Hát én már nem tudom, mi a fenét csinálnak egyesek, vagy senki nincs abba a T.Házban, hogy az Évának alkeze alá dolgozzanak? Nem értem????? Vagy talán mindenki fél????

2011. 04. 20. 11:26

Hiába minden törekvése az esztergomiaknak, itt NEM FOG SEMMI  MEGVÁLTOZNI! Ez látható és érezhető az egyes fideszes politikusi megnyilvánulásból, mindenki tolja el magától az ügyet, oldja meg a város címen, de ez már nem csak a város ez kökemény FIDESZ politika. Nem látjátok?! Veszszen a város, de maradjon az itteni frakció meg, semmi nem számít.

Nevet változtatok: Reménytelen!Rosszall MI LESZ VELED ESZTERGOM??????????????????????