Reménykedő - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Reménykedő

Regisztrált:
2010. 10. 04. 10:53
Utolsó belépés:
2013. 06. 20. 20:21

2011. 01. 25. 9:17

Köszi, hogy megosztottad. Igen!Ilyen városról ábrándoztunk mindig és volt idő, mikor azt hittem ilyen lesz. És most van remény arra, hogy ilyen legyen.

2011. 01. 18. 19:45

Tiltakozni kell. A mi adóforintunkból, ne a magánvádas perek költségeit fedezzék. Csinálják meg az utakat, nyírják a parkokban, köztereken a füvet, intézményeket müködtessenek és alapfeladatokat lássanak el, soroljam? Emeberek meddig fojuk ezt türni, hogy a FF tönkre tegye a várost. Most olvastam Ivanon  úr levelét, hát én még egyszer nem láttam, hallottam, hogy akartak volna együttműködni. Csak gúnyos megjegyzéseket, orcátlan, megalázó hozzászólásokat, s főleg többet halljuk a bukott polgármestert, mint az általunk támogatott demokratikusan megválasztott Polgármester asszonyt. Fölháborító ami a testületi üléseken folyik. Ügyrendi hozzászólás ürügyén pocskondiáz MT. Én már a "KI" gombot biztos megnyomtam volna. Igen, meggyőződésem hogy új választások kellenének, addig itt nem lesz változás, ez teljesen egyértelmű. Elkeserítő. Egy ezer éves múltú város a politikai hatalom áldozatává válik, és ezt tétlenül kell végignézni közel 30 ezere embernek, mert a lakossai nem tehetnek semmit a buta jogszabályok és törvények miatt, komolyan nonszensz. Sír a lelekem.Sírós

2011. 01. 17. 9:46

Olyan a város, amilyen az országa. Olyan a város amilyen emberek élnek benne, ha az emberek felelőtlenüll döntenek, akkor ez lesz belőle. Ha az emberek nem akarják tudomásul venni a kézenfekvőt, a napnál is vilásgosabbat, ha folyamatosan félrevezetik őket, ha folyamatosan hazudnak nekik, ha papagáj módjára azt hallja, hogy "az  a rossz, a hazug, a hozzá nem értő, az elmebeteg, a bosszúálló" egy idő után el is hiszi, mert ilyen a zember. Aki meg átlát ezen, nem hiszi el, utána jár, belelát, esetleg még ért is hozzá, felszólal, rámutat a hiányosságra elképedve látja, hogy borjú módjára lehet orruknál fogva vezetni a zembereket. Hát erről van szó Esztergomban. MT és csapata orrunknál fogva vezeti a zembereket. Meggyőzödésük, hogy nekik jár minden, mert náluk a többség a szavazáshoz. Orcátlan hangnembenl, unintelligens módon viselkedhet, vádaskodhat, haszugnak nevezheti a Polgármester Asszonyt, megalázva őt a város lakói, a szavazói előtt -persze ezzel saját magát is lejáratva -. Mikor lesz már vége ennek? Mikor tűnik el a FF a testületből? Miért nem oszlatja fel magát már a Képviselőtestület, ez nem működés, ez katasztrófa a csőd mellett. Még hallgatni is borzalmas az üléseket, szó nem lesz itt soha EGYÜTTMŰKÖDÉSRŐL. A Tizek CSapata csak egyedül tudja elképzelni a működést, itt csak újraválasztáskor tűnik el - ha eltűnik-  ez a díszes csapat.

2010. 12. 01. 9:27

Ez döbbenet!  Ilyen stílusban írni önmagáért beszél. Akiben egy kis jóérzés van az nem ír ilyeneket le, még akkor sem, ha kirugták a munkahelyéről. Jól néznénk ki, ha mindenkiből ilyen megnyilvánulásokat váltana ki egy - őszintén szólva - ilyen tragikus helyzet. Engem is kirugott M1s (na nem most, már régebben) de akkor semm írtam róla ilyeneket. Megmaradtam EMBER-nek 8úgy érzem) és nem vetkőztem ki magamből, legalábbis ilyen nyilvánosság előtt. Nem minősítem a tartalom mellett a helyesírást mer talán nem ér annyit az egész. A téren viszont figyelni kell rájuk, mert ez a fajta nem riad vissaz a provokálástól sem tovább nem is merek gondolni. Szégyen a stílusuk, szegény édesanyjuk most ilyenkor mit szólhat? Én nem lennék büszke a gyerekeimre!!!

2010. 11. 15. 15:21

Ugye ezt nem gonodltad komolyan, hogy ezt majd vki a Fideszes többségű bizottságból vizsgálni fogja?!! Majd szavaznak róla, hogy ez ne legyen átvilágítva. De azért az utasítás már az új Pm-nél már nem ér?