Reménykedő - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Reménykedő

Regisztrált:
2010. 10. 04. 10:53
Utolsó belépés:
2013. 06. 20. 20:21

2011. 02. 06. 18:19

Osztom Kedves " mamma" hozzászóló szavait. De elsősorban szeretném elmondani, hogy felháborító MT és a FF viselkedése a testületi üléseken. Még ennyi aljas embert egy csoportba nem sok helyen látni. Nem tudom mit szólnának az urak ahhoz, ha az ő feleségükkel, párjukkal, édesanyjukkal, vagy közeli hozzátartozójukkal beszélne vki ilyen hangnemben, ahogy itt főként Mt beszélnek Ttényi Évával és mostmár Stámusz Andreával is. Aki nem tud viselkedni és nem tud normálisan stílusban beszélni, szavait megválogatni, higgadtan kérdezni, vagy hozzászólni, az nem odavaló!!!! ÉS SZERINTEM SOKAN VAGYUNK,  ÍGY, DE  ELEGEM VAN MT MONOLÓGJAIVAL,NEVETSÉGES AKKOR IS SZAVAZNAK NEKI HOZZÁSZÓLÁST HA Ő NEMIS AKAR BESZÉLNI -kit érdekel már az örökös mocskolódása, ezt mondja el a farkció üléseken vegye fel diktafonra és a társai pedig arra aludjanak el, DE A LAKOSOK NEM ERRE KIVÁCSIAK, NEM TŰNIK FEL EZ SENKINEK. Én már rég kinoymtam volna a mikrofon gombját ahogy ő tette azt több éven keresztül ÉVA miért nem teszi meg?

A piachoz visszatérve. Igen a piac évtizedeken keresztül jól működött, bevétele volt, és míg gazdája volt nem is volt semmi probléma, leszámítva a kereskedők helyért folyó vitáit. Most hogy láthatóan tönkretették, ad 1 : ha nincs WC, nincs szemétszállítás  az ÁNTSZ hamarosan befogja zárni, ezt csak úgy mellékesen jegyzem meg. ad.2. igen a városnak volt és van is piacrendelete, mert ha van piac kötelező arról, annak működéséről rendeletet alkotni, a városnak az előírt feltéleket megteremteni. ad 3. valóban közbeszerzési eljárást kell kírni akkor, ha évi 8 M Ft feletti összegről van szó. A piacot viszont teljsen szabályosan átmenetileg üzemeletetésre határozott idejű szerződésseé bérbe lehet adni, mindaddig, míg a  közbeszerzési i eljárást lefolytatják. Tétényi Éva ezt szerette volna a   FF és nagytudású MEKKELEK TAMÁS ezt torpedózta meg. De ha ez íg yfog menni az ÁNTSZ bezárja a piacot, akkor miből fognak megélni az ottani kereskedők, hol fog  a lakosság azon rétege vásárolni, aki nem tud a muktikhoz kimenni. Igen abból a sok bevételből ami az elmúét években volt költeni kellett volna a piacra, vagy megfelelő helyet találni neki, amin éveket dolgoztak emberek mindhiába.

Bocs hogy ennyit írtam de nagyon elegem van márÜvöltés

2011. 01. 27. 8:35

Igen, én is támogatom hogy csatlakozzanak a többiek is a Jobbikhoz !ÖSSZEFOGÁS -ugye emlékeztek - ez volt az eredményes a választásoknál is. Félre kell tenni minden előiitéletet a Jobbikkal, meg a többivel szemben és csatlakozni kell a beadványhoz, az LMP-nek, MSZP-nek, Vállakkozóknak, Civileknek és minden esztergomi jobb jövőt remélőnek. A CÉL EGY, VÉGET VETNI ENNEK A MEGGYES REZSIMNEK!

2011. 01. 26. 14:23

Köszönöm kimerítő válaszodat, és én is arra lennék kiváncsi,  amire te is rákérdeztél. Biztos jól végezte az adósságrendező a dolgát?

2011. 01. 26. 10:38

Gyakorlatilag úgy fest MT és csapata azt csinál amit akar. Befogja ültetni a barátnőt a jegyzői székbe és onnan kezdve bezárul a kör Éva sajna tehetetlen lesz, hiába vagyunk mellette itt változás nem lesz. Tényleg csak akkor, ha új választások lesznek, erre meg nagyon halovány a remény, hiszen választott alpolgármestert, így esély sincs rá. Én szkeptikus vagyok nem hiszek az alkotmánybíróságban. Már nincs olyan hatalmuk, de ha lenne is akkor sem a független polgármester mellett állnak. ETtől függetlenül minden lehetőséget meg kell próbálni.

2011. 01. 26. 10:26

Ez borzalom. Amit a Tizek csapata művel, felháborító. Sajnos tényleg lehetetlen helyzetbe hozzák  szegény Évát, és főként a VÁROST és az előttem szólóval tmaximálisan egyet értek abban, hogy mia jó fenének jött ide a csődbiztos, ha FF frakció, ill. MT. azt csinál a költségvetéssel amit akar. Nem akarok összeesküvés elméletet gyártani, de nekem itt nagyon nem kerek a dolog.Válságköltségvetésnél, mi a fenének fizetünk, úszásoktatást, élményfürdőt, Strigóniumot, és főként magánvádas pereket csődeljárásnál? Igazából csak a kötlelzeő feladatokat szabadna hagyni. Nem értem hogy lehet 500 milliós tartalék is, ha nem lehet tartalékalapot tervezni válásgköltségvetésnél. Több dolog sántít. Alapból nemértem mi akkor feladata és funkciója a csődbiztosnak? Van egyáltalán?