Reménykedő - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Reménykedő

Regisztrált:
2010. 10. 04. 10:53
Utolsó belépés:
2013. 06. 20. 20:21

2011. 02. 27. 17:37

Nem is értem, hogy gondolhat ilyet Kedves Kata62? Nem feltételezi Esztergom lakóiról, hogy tudnak jelölteket állítani, ha csak az előző választás független jelöltrjire gondolok, már az is elég, hiszen2/3 részben mindenhol a második helyen végeztek a független jelöltek. A szakmaiságot, pedig adja részben az önkormányzat hivatalában dolgozó szakemberek, építészek, közgazdászok, stb, akik évek óta teszik a dolgukat csak kell egy Tétényi Éva aki megmondja kinek mi a dolga. Illetve egy jó JEGYZŐ is kéne, mert a Hivatalt ő viszi. Nem a heti Testületi ülésre való előkészülődés kell hogy a feladata legyen egy Hivatalnak , hanem az operatív munka, a lakók és a város érdekében. Aztán ott van még az egyes bizottságokba külsős tagként megválasztható szakemberek, akik pártállás nélkül a városukért akarnak tenni. Legalábbis ez régen így volt. A HIvatal tartotta a kapcsolatot a lakókkal, a bizottságokkal , és majd a Tetsület a lakók kéréseit a szakmai alátámasztás után döntött a z ő kérdésükben. A Hivatalban mindenki tudja a dolgát (legalábbis tudnia kell). A fontos feladatokat pedig a bizottsági viták után terjesztik a testület elé, konkért határozati javaslattal, vagy alternatív javaslatokkal attól függően mi a város érdeke, melyik a jobb. Kata62 ne gpndolja hogy Esztergom nem tudna új jelölteket állítani, azért itt nem buta emberek élnek!

2011. 02. 25. 8:29

Már az is felháborító volt, hogy az adósságrendező bizottságba heyle volt. Összeférhetetlen, hogy akit vizsgálnak az részt vesz a bizottságban, meg Ő  osztja az észt, amikor csődbe vitte a várost és még arra frakcióján keresztül rá is tesz. Hátha bejön. Elképesztő, hogy ebben az országban mi  mindent meg lehet tenni, mert birkák vagyunk és hagyjuk magunkat.

Mikor és hol lehet aláírni a peticiót, lehet tudni már?

2011. 02. 23. 8:46

Éva! Gratulálok! Csak így tovább, fő a határozottság, meglátod a Hivatal is melléd fog állni, mert aki nem azt majd a többi viszi magával és meggyőzi. Mi melletted vagyunk.

2011. 02. 15. 9:35

Hát nagyon remélem hogy tényleg csak fáradtság okán maradt M1 polgármesterként a 17. előterjesztésnél. Egyébként tök igaza van az előttem szólónak, az új jegyző talán átnézhetné a meghívót, no meg az előterjesztéseket is. Hol van a régi 3-5 szörös rosta, mire a Kt elé kerülhetett egy előterjesztés legalább öt ember ellenjegyezte, beleértve a jogi osztályt is. Még akkor is ha helyben, aznap került kiosztásra! Na, szóval csak meg szeretném osztani érzéseimet, mert nekem tegnap az országgyűlés hallatán valóban olyan érzésem volt, mintha Esztergom Képviselőtestülében ültem volna, stílusában, hangnenében tök olyan volt, mint itthon Egomban. Csak a hanggal volt baj, az OV. volt nem Tompika osztotta az észt. Egyébként tényleg igaz, mi vagyunk a minta város! Csak nem tudom az előjáték végét! Ez egy kicsit zavar, nem adtak forgatókönyvet.Rosszall

2011. 02. 14. 11:26

Majd ki lesz találva, hogy az aljegyző járjon el azoknál az ügyeknél ami az apjával kapcsolatban hozta. Egyébként Tompika nélkül, milyen rövid és "viszonylag normális" volt a tetsületi ülés. Így kéne maradnia, de ez csak egy ábránd.Ártatlan