Reménykedő - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Reménykedő

Regisztrált:
2010. 10. 04. 10:53
Utolsó belépés:
2013. 06. 20. 20:21

2011. 03. 25. 9:30

Bocsánat! Ebbe a gondolatmenetbe szertenék én is bekapcsolódni. Lehet hülyeséget fogok mondani, de akkor is elmondom. Igen is kellene vmi minimum feltétel ahhoz, hogy vki képviselő vagy polgármester legyen (hogy mi a minimum ez eldöntendő) bárki ne indulhasson képviselőnek (pl. tudjon beszélni, kifejezni magát, legyen jártas vmi terüeleten, de oly módon, hogy ott vannak referenciái is.) valahol meg kellene adni a minimumot, hogy egyáltalán ki lehet képviselő. (Ne Jóska PIsta, mert szép a szeme és jól ultizik). Ugyancsak kellene arra is szabályzat, hogy ez a mandátum milyen esetekben szűntethető meg és hívható vissza az illető. Elvégre minket képvisel -nem mindegy hogy hogyan, ha ezt nem jól csinája- igen tessék viszahívni. Gondoljatok bele, a képviselők ezért pénzt juttatást, fizetést (sok közülük ebből él) kapnak! Felelősségük most nulla. Ha én hibázok az állásomba kerül, felfüggezstenek, kirúgnak stb. Hol van az ő felelősségük, ugyanakkor amikben döntenek sorsdöntő. Tehát álláspontom szerint ez a rendzser jelenleg nem jó, ezzel vmit kezdeni kell! Több tíz éve mondom, nem pártalapon kellene a települések képviselőit és vezetőit megválasztani. Tök független emberek kellenének, akik a település érdekeit tartva szem előtt végeznék dolgukat. Beleadva persze szakmaiságukat is. Véleményem szerint még mindig a legjobb ha társadalmi megbizatású a dolog, mert ott nem a PÉNZ motivál (megszűnne a megélhetési politikus). A korrupciót pedig az életben nem fogjuk tudni kivédeni.

2011. 03. 25. 8:11

Gratulálok! Ez nagyon jólsikerült!Nevetés CSak így tovább!

2011. 03. 23. 11:33

Szerintem teljesen igazad van. Szerintem sem szabad tétlenül nézni és hagyni hogy azt csináljanak amit akarnak, hogy a fejünk felett osztogatnak és fosztogatnak, rosszabbnál rosszabb döntést hoznak. Fürdőt és úszást támogatnak, de köztisztaságot, közfeladatot elleneznek, lehetetlenné tesznek. Szerintem kérjünk közvéleménykutatást a lakosságtól ki szavazza meg a 10-ek társulata által javasolt költségvetést, és a lakosság (mint annak idején az un. gyraapodés programnál is volt ez) melyik feladatra adna elsősőroban a közpénzből (ami megjegyzem a mi adóforintunk, vagy normatív támogatás kötelező felhasználással). Elvégre a lakosság szavazatával kerültek oda ahova (többségénél sajnos) kutya kötelességük a lakosság álláspontját képviselni, erre esküdtek, ez a dolguk!! Tompika pedig csak a saját eszközeivel űzi tovább kisded játékait. Ő az első akinek már rég le kellett volna mondani,tisztességesebb lenne ( de mint tudjuk az nincs).

Még egy gondolat: valamikor a városházán, PH-ban öröm volt dolgozni, a kollégák jó hangulatban kellő szakértelemmel tették a dolgukat a lakosság szolgálatában. Az elmúlt 10 év alatt a kollégák elmennek egymás mellett, nem ismerik a másikat, nem keresztnevét, de a nevét sem tudják. Egymással nem beszélnek, de nem is mernek. Mindenki félti az állását. Hol van a régi jó légkör, a közös nőnapok, évvégi rendezvények, köztisztviselői napok s tb. Hát hová süllyedünk, milyen mélységekre lehet még lemenni az emberi megaláztatásban? Elképesztő!! És elképesztő ahogy szegény Évával is bánik a székétől nép áltral megfosztott, borzalom.Üvöltés

2011. 03. 23. 9:04

Ez tuti hogy nem érvényes felmondás. Egyetértek, most kell azonnali hatállyal a kabinetfőnököt kirúgni, hatáskör túllépése miatt. Bár bennem felmerült a gyanú, hogy  azért csinálta ezt , mert az Éva feladatatot adott neki, miszerint m1s 2001-2010-ig terjedő uralmának idején tervezett és elkészült beruházásairól és azok  eredményeiről  számokkal alátámasztott kimutatást kell készítenie. De azért kérdezem a jegyző, illetve helyettese ilyenkor hol van?

2011. 02. 27. 19:34

Igen, nagyon jó lenne, ha a baloldal is lépne már, hatéározottabb, korrektebb politizálást várunk. Olyan ellenzéknek kell lenni, mint a FIDESZ volt 8 évig, sőt attól jobb és hitelesebb. Igen , nem szabad hagyni, hogy telebeszélje a helyi FF a Zemberek agyát. Tegnap néztem a sajtókonferenciájukat, döbbenet, amit megedngednek magukna. Ivanov úr arról beszélt hogy kátyusak az utak, hát kérdem én ki nem szabazta meg a káytúzásra a Polármester Asszoníy által beterjesztett javaslatot. Utcai politizálásról beszél a FF. Hát ki vitte ki az utcára a politikát, ki szervezte az embereket a parlament elé, ki bontott kordont? Igen a NÉPAKARAT az ami a téren folyik, igen az a nép hangja, és addig ilyen lesz amig a FF nem úgy dolgozik a tetsületben, ahogy azt a NÉP az Isten adta NÉP jónak nem tartja, és miért, mert a nép azt akarja,  hogy a város fejlődjön, és ne legyen a város pénze elherdálva, perekre, meg most fűrdőre, meg úszásra. MAjd akkor úsznak a gyerekek a város pénzén, ha majd lesz rá KERET. Kálmán úr nem tud számolni, azt modnta 100 % volt a választáson a gyúzelmük, gyorsan adja vissza a diplomáját, mert az nem 100 % volt, az csak a váalsztók 30- 40 %-a, mert a többi szavazatot más kapta.