Reménykedő - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Reménykedő

Regisztrált:
2010. 10. 04. 10:53
Utolsó belépés:
2013. 06. 20. 20:21

2010. 10. 05. 11:54

Én csak reménykedni tudok abban, hogy talán a testületi ülések hangnemébenis lesz változás, nem kicsi. Éva biztos tudja hol a "ki" hangosító gomb.

EMberek mit szólnátok egy tizstességes emberi hangú testületi üléshez, ahol a képviselők ésszerűen eszmécs cserélnek és megvitatjáka város közös dolgait? Trágár szavak, személyeskedés, megalázás , lehülyézés stb nélkül? Nem ez lenne az elvárható. A példamutató, előrevívő, párbeszéd, vita, vagy egyezetetés. Azt már nem is ecsetelem, hogy az sem lenne hátrány, ha a bizottságokban folytatnák le a vitákat és szakneroznák le a nézetkülönbséget a testületi ülésen meg már a normális párbeszéd maradna. Az milyen jó világ lenne? Én még emlékszem az ilyen időkre, amikor intellinegs emberek ültek többségében a testületben hátha ez is eljön újra. Én csak REMÉNYKEDEM.

2010. 10. 04. 18:16

Sajnálom, hogy az öszefogás a szavazókerületkeebn nem volt meg, pedig nem kellett volna sok ahhoz, hogy képviselő se leygen, akkor teljes megsemmisülés lett volna nem gondoljátok?

Szerintem könnyebb dolga lenne Évának, de én is osztom azt a véleméynt, hogy talán nem mind a 9 Meggyes párti!? Vagy igen? Már nem nagyon kell tőle félni, mit tehet azzal aki ellene szavaz? Kirúgni nem tudja - mint azt tette sok-sok emberrel és emberével. Max. kap majd ejnye-ejnyét a fideszgyűlésen. Reménykedjünk, jobb időknek kell jönnie, ezért döntöttünk úgy ahogy. Persze az összefogásnál kicsit előbbre is nézhettünk volna, főleg ott ahol ő indult.De bíznunk kell benne, hogy megoldja, de tudjuk nem lesz könnyű. Mikor lesz az első ülés?

 

2010. 10. 04. 18:02

Sajnálom, hogy kihagytam a tegnap estét, de én otthon ünnepeltem. Megérte a váltás, még akkor is ha ennyit kellet várni. "Jó mulatság férfi munka volt". Évának üzenem csak íg ytovább MI melletted vagyunk!

E