teke - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

teke

Regisztrált:
2010. 10. 02. 19:20
Utolsó belépés:
2012. 04. 30. 15:09

2011. 05. 05. 13:13

Elolvastam. Én úgy értelmezem a dolgot, hogy a F-frakció gyakorlatilag szabad kezet kapott kisded játékainak folytatására. Ha megkérdeznék az esztergomiaktól is, valószínűleg néhány ezren elmondanák nekik, mivel szórakozzanak a város és lakosai jövője helyett. Amúgy csak azt csinálják, amit országosan: a zemberek felhatalmazták őket, innentől a zembereknek kuss, hogy is képzelik, hogy a szavazók akarata, nem pedig a saját érdekeik (hű, már majdnem "eszük"-et írtam!) alapján cselekszenek.

 

2011. 05. 03. 7:51

Lehet, rosszul tudom, de mintha világos előírások lennének arra, hogy a személyi igazolványomat kinek és mikor vagyok köteles felmutatni. Lehet, rosszul emlékszem, de mintha az esztergomi önkormányzat (sem annak jegyzője) nem szerepelne ebben a listában. Steindl mikor fog erről szónokolni, hogy "törvénysértés"? Vagy arra megy ki a játék, hogy listázni tudjanak a későbbi megtorláshoz? Személyiségi jogokra pedig - mint tudjuk - kár hivatkozni, az esztergomi F-frakciót (éppúgy, mint háttérből vezénylő tábornokát) ez csak akkor érdekli, ha az ő jogaikró van szó.

2011. 04. 15. 16:51

Szerinted "látszanak"?

2011. 04. 14. 15:31

Ezekkel a tényekkel elég nehéz vitatkozni. Ilyen előzmények után mondta a sofőr az ATV-ben, hogy ők aztán igazán a közakaratot és a város érdekeit képviselték eddig is, mindent megtettek, hogy a város vezetése hatékonyan, a lakosságért működjön, csak az a csúnya, gonosz Tétényi néni nem hagyta őket...

Kíváncsi vagyok, pl. dr.kotász erről mit fog kommentelni.

2011. 04. 13. 15:52

Steindl az ATV-n 30 milliárdos vagyont emlegetett, amit Tétényi Éva miatt fog elveszíteni a város...még az iskolákat is a csúnya hitelezők fogják vinni... meg a szuperül jövedelmező mélygarázst...meg a szállodákat...meg stb...ne izguljunk, ha ilyen gazdagok vagyunk!

El kell adni a fürdőt, a mélygarázst, a két csodaszállodát, hozzácsapni az EHIR-t meg a csónakázótavat, az adósság java letudva, a maradékra meg csak megegyeznek!