teke - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

teke

Regisztrált:
2010. 10. 02. 19:20
Utolsó belépés:
2012. 04. 30. 15:09

2010. 10. 05. 21:40

OK. Ha éppen nem dolgozom - vannak főnökeim, meg kötött nyitvatartásunk - én is ott leszek!

2010. 10. 05. 21:30

Ismertetném az utána következő, rá meglehetősen jellemző kommentárt: Most mindenki láthatta, hogy az engem lejárató, mocskos, hazug kampány után is többezres tömeg néma szimpátiatüntetése közepette hagytam el az én szeretett, amúgy saját tulajdonú,  városházámat. Amikor beszálltam - a saját! - gépkocsimba, sokan odajöttek és könnyek között rebegték: "Visszavárunk! Tarts ki! Győzni fog az igazság!"

2010. 10. 05. 21:13

Igazad van, nem lehet hátradőlni azt hívén, hogy már minden megy magától - a kemény munka valóban most jön, ráadásul a régi pm sleppjével úgy kell elbánni, hogy senki ne kiabálhasson új diktatúráról. A testület összetétele sem igazán szerencsés, de úgy gondolom, vannak néhányan (2-4 ember), akiknek többet számít az őt megválaztók véleménye, mint a régi " barátság". Van a másik "térfélről" bekerült "független", most bizonyíthatja, hogy valóban az. Ha pedig - akármilyen módszerrel - mégis elérnék, hogy új választást kelljen kiírni, akkor - hacsak nem hoznak a határon túlról még szavazókat is, mint ahogy a kopogtatócédulák gyűjtéséhez két ízben is külső segítséget vettek igénybe (gondolom, a helyiekben már akkor sem bízhatott teljesen) - a város jelenlegi értelmi-érzelmi állapotában még a képiselői helyekből is veszíteni fognak.

Amúgy - sajnos!!! -nem mondhatni, hogy "károgtál", de remélem nem Neked lesz igazad!

2010. 10. 05. 16:20

A volt polgármester - nem írhatom, hogy úr, ezt most is bizonyította - aljas, mocskos, lejárató kampányról, stb. beszél a villáminterjúban. Gondolom, rajtam kívül még sokan hajlandók, akár bíróságon is tanúsítani, hogy a törvényesen, csalás nélkül megválasztott Tétényi Éva úrhölgy ( ő legalább tényleg az ) minden esetben, még provokatív felvetések esetén is hangsúlyozta, hogy nem hajlandó negatív kampányt folytatni. Másokkal szemben (lásd pl. Fidelitas, Esztergom) ő ehhez maximálisan tartotta is magát.

Nem hiszem, hogy bárki rá akarná tenni a "mocskos kezét" a város pénzére - mondjuk, épeszű ember tudja, hogy a nincsből akkor sem tudna semmit lenyúlni ha amúgy ezt szeretné. Ha már pénz: mennyibe is került a városnak ennyi év alatt, hogy a "bukott eminensnek" így, közelítve az 50. életévéhez, már egy érettségije is van? Jelentkezzen az a polgártárs, aki már látta a sokat emlegetett Szt. Miklós Alap aktuális - mondjuk, egy hónapnál nem régebbi,  hivatalos, pénzintézeti - számlakivonatát!

Amúgy én örülök, hogy Esztergom bebizonyította: egy alapvetően jobboldali városban a polgárok nem pártorientáció, hanem a város lakóinak érdekeit szem előtt tartva is szavazhatnak. (Emlékszünk, ugye: FIDESZ igen,Meggyes nem.)

2010. 10. 04. 6:52

Engem nem lep meg, hogy az elmúlt, álságos években, ez is ennyibe került...