strazsa - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

strazsa

Regisztrált:
2010. 09. 13. 21:22
Utolsó belépés:
2023. 03. 01. 12:54

2022. 12. 19. 18:13

Kedves Holdfény,

kedves fórumozó barátunk összekeverni látszik a borsót a téglával. A hagyományos oltások összhangban működtek a természetes velünk született immún rendszerünkkel, sőt azt sztimulálták, persze mint minden semmiből sem jó a túl sok. Egy ma született gyerek, szinte megszámlálhatatlan mennyiségű oltást kap egy csomó közülük teljesen felesleges, viszont kiválthat nagyon nemkívánatos mellékhatást mint pl. Autizmus.

Az új kísérleti, mert az mRNS vaccina pedig ellenkezőleg működik, megzavarja sőt sok esetben autoimmún elváltozást okoz a természetes immún rendszerünkben. Itt az USA ban már a szezonális flu oltás is ezzel a technológiával készül úgy mondják egyben flu és Covid.

Az a nagy egyetértés orvosok, kutatók és ehhez kapcsolódó szakemberek között egyáltalán nem létezik amiről megint csak kedves fórumozó barátunk beszél. Egyre több, több évtizedes tapasztalattal rendelkező professzor, orvos, kutató szólal meg  a hivatalos narratívával szemben, kik korábban igen nagy megbecsülést, tiszteletet tudtak magukénak, most pedig próbálják letiltani a különböző legnépszerűbb fórumokról. 

Az pedig hogy a temetkezési vállakozók és különböző biztosító társaságok statisztikáit illene komolyan venni, hogy milyen százalékban növekedtek az elhalálozások, a rákos megbetegedések, autoimmún rendellenességek, különböző szervi problémák különösen fiatal és középkorú korosztály esetében, ami a tömeges oltások előtt nem volt jellemző. 

Az pedig hogy barátunk milyen összeesküvés elméletről beszél, fogalmam sincs. Csak rá kell menni a WEF honlapjára ott világosan egyértelműen le van írva hogy milyen jövőt szánnak nekünk, mondjuk nekem már nem annyira, inkább gyerekeinknek és unokáinknak. Lányunk még csak 24 éves. Ez a "jövő" részben már jelen is. A WEF mögött pedig több száz óriásvállalat és pénzintézmény áll ezért kell komolyan venni. Persze a globális irányítás önmagában nem lenne rossz, ha univerzális szereteten alapulna, de itt egyáltalán nem erről van szó, hanem ugyanarról az ócska világuralmi törekvésről amellyel már próbálkoztak néhányan történelmünk során. Ez a mostani törekvés kizárólag diktatórikus módszerekkel működik, a cél pedig ugyanaz mint mindég, mások javainak megszerzése. A legnagyobb probléma az, hogy ezeknek pszihopatáknak ma már korábban nem létező technológiák állnak rendelkezésükre. Céljaik közé tartozik a homo szapiensz lecserélése, transz humanizmus, biorobotok és robotok által. Ez pedig már sokkal előrehaladottabb állapotban van mint azt sokan gondolnák. Ki nem hiszi, járjon utána.

2022. 12. 19. 16:17

Igen, biztos vagyok benne hogy egy filmről beszélünk, én ugyan már vagy két éve, ha nem több láttam, lányunk hozta hogy nézzük meg, ha jól emlékszem még St.Andrews ból haza jövet nyári szünet alkalmából. 

2022. 12. 19. 16:08

Igen kedves Holdfény, a váltóáram tette lehetővé az áram nagy távolságokra vitelét.

Azon sem lepődnék meg, ha megölték volna, mivel bizonyos érdekcsoportok nem akarták hogy találmányai napvilágra kerüljenek ezért is a titkosították.

Felfoghatatlan ha belegondolsz, hogy mennyi mindent titkosítanak liberális demokráciákban. Az egyetlen dolog aminek létjogosultságát látok e tekintetben az a védelmi rendszer bizonyos fokon. De  nagyon sok közérdekű dolog is titkosítva van, egy olyan rendszerben, melyet demokráciának neveznek és adófizetők tartanak fenn. 

2022. 12. 18. 16:40

Na igen a karányfa állítás nálunk is probléma a macskák miatt.

Olyan két éve láttunk egy filmet macskákról, amit Isztambulban forgattak, szabadon élnek a városban de sokan etetik őket, ők viszont kordában tartják a patkányokat. A film elején a narrátor tett egy érdekes megjegyzést, miszerint a kutyák azt hiszik hogy Ember az Isten, a macskák viszont tudják hogy van Isten. :)

2022. 12. 18. 16:28

Kedves Holdfény,

nekünk is van hasonló macskánk, mint a te Cilikéd nem is egy. Mi az erdő szén lakunk és kb két éve meg szelidítettünk egy vadon élő cicát "Mama cica" de csak annyira hogy bár itt él velünk, viszont megsimogatni még mindég nem tudjuk. Azóta sikerült be hátráltatnunk őt egy ketrecbe, és elvittük megoperáltatni, mert idő közben megajándékozott már néhány cicával és ennek véget kellett vetni. Nagy részüknek sikerült új otthont találnunk de maradt nekünk is. Egyébként nagyon jó mama, azt a szeretetet és törődést, amit a kicsikkel művelt jó volt látni. Bandi egy túlélő, ő kis koában megevett egy madzagot (ami csak később derült ki) aztán csak gubbasztott, ha evett, ivott, ki jött belőle minden elvittük dokhoz, azt mondta valószínűleg megevett valami zsinórt, ami nem fog kijönni belőle és el fog pusztulni, jobban járunk ha elaltatjuk hogy ne szenvedjen.  Mi úgy döntöttünk még várunk, heti két alkalommal vittük a dokihoz, injekciós tűvel folyadékot nyomtak a bőre alá hogy ki ne száradjon, mert víz sem maradt meg benne közben állandóan fogyott, aztán három hét után egy szerdai napra volt a következő időpontuk a folyadék kúrára, úgy döntöttünk hogy akkor elaltatjuk, mert ennek tényleg nincs értelme. Erre kedden ki jött belőle egy jó hosszú madzag. Ezután szépen rendbe jött, jó néhány hónap elteltével egy este, se reggel nem jött haza. Ilyet nem csinált még. Teltek a napok, a párom még reménykedett, én már feladtam ugyanis elég sok vadállat él itt az erdőben medvétől kezdve kayoti-ig minden. Aztán jó két és fél hét után megjelent, először meg sem ismertem, úgy le volt fogyva, még az anyja is először csak fújt rá. Szerintem az történhetett hogy valahová véletlen bezárták, egy garázsba, pincébe ki tudja? Mert van itt a környéken elszórva néhány ház ahol nem állandóan laknak, csak úgy hévégenként.