strazsa - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

strazsa

Regisztrált:
2010. 09. 13. 21:22
Utolsó belépés:
2023. 03. 01. 12:54

2022. 12. 23. 19:35

Igen kedves Holdfény,

én reménykedem abban hogy egyszer helyükre kerülnek a dolgok és rend lesz de nem olyan rend amihez diktatúra szükséges, hanem rend lesz a lelkekben és fejekben. Én hiszem azt hogy ciklikusan működik a világ és ahogy a Tél után jön a Tavasz, úgy a káosz után eljön a rend "évszaka" is. A gyűlölet, a háború, a harácsolás, a mások fölötti kontrol és megtévesztés után eljön az az évszak amelyben az Ember mint ember otthon érzi magát, saját kiteljesedését nem mások rovására igyekszik megteremteni. Áldott szeretetben gazdag békés Karácsonyt és próbáljuk Jézus üzenetét megérteni.

2022. 12. 23. 15:05

Kedves Holdfény, 

ahhoz hogy e téren változás legyen, komoly társadalmi átalakulásra lenne szükség, vagyis a REND helyreállítására. De egyenlőre azt látom hogy e helyett a KÁOSZ elmélyülése, kiszélesedése történik, véményem szerint szándékosan legalább is a világ úgynevezett nyugati részén. Egyenlőre úgy tűnik elsősorban liberális demokraták által vezetett városokban, nagyvárosokban. Itt az USA-ban pl. olyan dolgok történnek, melyeket 20-25 évvel korábban elképzelni sem lehetett volna. Hogy néhány dolgot említsek: pubertáns blokkolót, különböző hormon tablettákat adnak fiatal korúaknak iskolákban, gyakran a szülők tudta és hozzájárulása nélkül. Szex átalakító műtétekre is ösztönzik őket. Fegyverrel elkövetett rablás, gépkocsi rablás következmények nélkül marad. Megpakolt bevásárló kocsikat tolnak ki üzletekből tömegesen fizetés nélkül és senki nem meri megállítani őket. A déli határ teljesen nyitott, ellenőrizetlen. És még sorolhatnám. Úgy hogy ilyen problémák mellett működő nyilvános WC-k hiánya szád rendű probléma. 

2022. 12. 23. 14:15

Kedves Holdfény, Napfény, Jadzia és dmolnar én is kívánok nektek áldott Karácsonyi ünnepeket valamint békés szeretetben gazdag Új Esztendőt.

2022. 12. 19. 21:38

Kedves Holdfény, 

ez tudom régi bejegyzés, már ránéztem egyszer-kétszer, mivel van róla véleményem úgy gondoltam elmondom. Szerintem a nyilvános WC-k hiánya inkább társadalmi tükörkép. Például New Yorkban a 70-es évek elején még voltak a metro itt subway állomásokon nyilvános WC-k ma már egy sincs. Pontosabban a WC-k még megvannak, de be vannak zárva amin nem csodálkozom. Ezek a helyek vonzzák a homelessektől, a drogos mindenféle ferdehajlamú fura nem kívánatos alakokig mindent. Amikor az ember el akarja végezni a dolgát, elég irritáló ha ilyen figurák lődörögnek körülötte. Aztán történtek ilyen helyeken rablások, nemi  erőszakok stb. Tudomásom szerint egész NY városban nincs működő nyilvános WC. Véleményem szerint pont az ilyen problémák miatt. 

2022. 12. 19. 18:30

Az pedig hogy miért kell ezzel foglakoznunk? Mi fontosabb annál milyen jelenben élünk és ebből a jelenből milyen jövőre számíthatunk?

Európa "háza" ég. Egyenlőre még csak kívülről, Ukrajnát leszámítva. Itt az USA ban sincsenek rendben a dolgok. Olyan dolgok történnek amelyeket néhány évtizeddel korábban el sem lehetett képzelni.