Ágfalvi Csaba - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

Ágfalvi Csaba

Regisztrált:
2010. 08. 22. 22:37
Utolsó belépés:
2012. 03. 14. 18:37

2010. 10. 07. 10:56

Nem helyesen fogalmazott a bukot kontár nem attól fél ő hogy a város pénzére teszik piszkos kezüket hanem  A PISZKOS MÓDSZEREKKEL ELSIBOLT PÉNZÜKRE FÉNYT DERIT EGY VIZSGÁLAT.

2010. 10. 07. 10:21

Elmebeteg vagy Tomika szivesen megnéznék rólad egy pszihiátriai szakvéleményt biztos van ilyen. Te mindig csak vádaskodsz és ügynökeid álltal másokat baszogatsz ami nevetséges de nagyon komoly mert te és bérenceid minden eszközt megragadva probáltok eltaposni bárkit aki nem azon a véleményen van mint te. Hogy is volt az régen a Sörgödör nevű intézményben ott is jól elintézted a társad ugye faszikám, már akkor sem voltál mocskos pénzéhes? Vagy beszélhetnénk a híres merényletről amit tutti hogy ti szerveztetek meg csak balekok kelletek hozzá, személyemben meg is találtátok csak nem gondoltátok hogy dobom az egész bulit. Kérdem én miért nem lehet megint megtalálni az állitolagos merénylőt Szendrei Károlyt aki egész véletlen a te egyik spanodnál dolgozot és feljelentet híváslista ügyben. Nagy zseni vagy te de egyszer rád szakad a sok szar amit kevertél, az átkos nyolc év alatt az NBH-nál dolgozott egyik embered akit feljelentett az őt foglalkoztató titkosszolgálat. Ez milyen csúnya te meg munkát adsz ilyen embereknek komoly pénzekért, másokat meg minden féle ügybe akarsz keverni életüket tönkre tenni ember vagy te? Ne gondold hogy mindig igy lesz, lehet megfélemliteni embereket, rémületbentartani családokat, mondvacsinált kreált ügyekkel bíróság elé állitani bárkit aki neked nem tetszik. Lehet megint szétverik a fejem, vagy repül a molotov koktél, és sokszor gondolok arra hogy nem csak magamat veszélyeztettem mikor elfogadtam azt az 1milliót. Nekem is van családom , gyerekeim a hülye hataloméhes játékod miatt féltem őket, remélem elpártolnak a barátaid akik a te álltalad sok pénzhez jutottak és elmondják az igazat rólad, biztos érdekes lesz. Mert sok üldözött reméli hogy nem fogtok a végsökig elmenni elkeseredésetekben nem lesztek embertelenek MERT MEG KELL HALLANOD AZ EMBEREK NEM AKARNAK TÉGED ÉS A PISZKOS JÁTÉKAID. És ne feled ha elfogy az út amin jársz és a szakadékba nézel, a sok ember aki némán áll majd mögötted szánalmat érez irántad nézd milyen lettél.

2010. 10. 06. 21:22

 Nem érdekes majd minden ember aki aláírta ezt a hülyeséget annak az érdekei sérültek, hiszen a képviselői díjazásuk mellé eddig össze tudtak szedni még egy picit. Vagy a fiúk tölt be jó posztot, vagy valamely rokon ül jó helyen. Vagy az eddig érdekes és a város számára néha értéktelen telkeket tudják felvásároltatni az önkormányzattal. Ezek remélhetőleg mind megszünek és demokratikus hangnem lesz a városban.

2010. 10. 06. 21:10

Tetszik a Meggyes ilyen szintű megalázása a választáson, lehet a protkoját örzi a hivatalban a fogatlan nagymacska. Remélem a testületi üléseken megtanulja befogni a száját és nem rongálni tovább a várost! A kolonc még a város nyakán élösködik "hűséges" talpnyalói még a posztjaikon vannak, el kell távolitani a sok seggnyalót akik több százezret keresnek a semmiért!!! A sok nonprofit céget átvizsgálni teljes mértékben és TUTTI LESZ PÁR OLYAN EMBER AKI KITÁLAL A VOLT DIKTÁTOR VISELT DOLGAIRÓL