Ágfalvi Csaba - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

Ágfalvi Csaba

Regisztrált:
2010. 08. 22. 22:37
Utolsó belépés:
2012. 03. 14. 18:37

2011. 02. 24. 18:48

Tisztelt Gabesz igazad  van szégyen-gyalázat, de ne gondoljuk hogy a bíróságok lefizethetőek!!!

Miért szerepelt Perza Renátó neve a listán? Ha ezt a listát a gyújtógatás után írta valaki miért nem szerepel rajta a többi gyanúsitott? Miért kellett az ügyben (rongálás) ilyen fokú intézkedés az elfogásnál? Miért sült el a fegyver?

Mit mond Meggyes:

A beszédében is kinyilatkoztatta:

"Az ilyen néhány misis bűnözőket le fogjuk takarítani a pályáról, meg fogjuk védeni az embereket:

benneteket, a hivatalban dolgozókat, a cégeknél dolgozókat, mindenkit, aki segített nekünk.

Meg fogjuk tudni őket védeni, és ezeket az embereket pedig, én azt gondolom, hogy

(hosszan keresi a megfelelő szavakat) abba a helyzetbe fogjuk hozni, ami hozzájuk illik.

El fogjuk róluk mondani, be fogjuk róluk bizonyítani, hogy mit műveltek."

Véleményem szerint az elkövetöi körből "áthidalt" valaki, hozzáteszem a másod és harmadrendű vádlott egymásra mondják hogy a másik találta ki a gyújtógatást. Véleményem és nem tény valaki(k) tudták és hagyták hogy ez a bűncselekmény befejezett legyen ez talán majd akkor derül ki ha meglesz a lista szerzöje.

 

2011. 02. 23. 18:51

Az ártatlanság vélelme (bűnösség vélelmének tilalma) alapján senki sem tekinthető bűnösnek mindaddig, amíg büntetőjogi felelősségét a bíróság jogerős határozata nem állapította meg (A Magyar Köztársaság Alkotmánya). Az ártatlanság vélelme elsősorban a büntetőeljáráshoz kapcsolódik, de kiterjed más típusú eljárásokra is, például közigazgatási, fegyelmi, szabálysértési ügyekre is.

Meggyesés a többi vádaskodó remélem az ellenük inditható rágalmazási ügyekben a védelmükre nem a város polgárainak a zsebéből emelik ki a pénzt!!!

 

 

2011. 02. 14. 19:23

Pedig nagyon egyszerű, ismét rágalmaz Meggyes. Teheti hiszen fizeti a város a perköltségeket.

Következőre ismét megyek kérdés meg egyre több van.

2011. 02. 07. 17:14

Voltam a legutóbbi testületi ülésen, emberek élőben még gusztustalanabb mint a képernyőt nézve. Sok apró megmozdulást nem lehet látni csak élőben, érdekes hogy milyen stilusban beszélnek képviselők és megjelent vagy meghívott emberek. Öröm volt látni hogy Pál György arca ismét a régi " persze ez betudható az úszásoktatás újabb millióinak", erősen gesztikulálva kérdezte egy copfos férfitől " ÉN VAGYOK A KÖCSÖG A SEGGNYALÓ?" Majd távoztak mind a ketten a folyósóra. Meggyes Tamás pedig megint hozta a formáját szépen lassan hergelte magát és pörgöt mint a búgócsiga, ő a mindenttudás CSIMBORASZÓJA.

2011. 02. 02. 16:38

Nem értem miért kell egy sértettnek mint Meggyes Tamásnak védőügyvéd mikor ezt a szerepet az ügyészség kérés nélkül is ellátja.

 "Ügyészség feladata a törvényesség védelme. Ennek ellátásához felhatalmazással rendelkezik a peres ügyek elôkészítésére és esetleges nyomozására vonatkozólag, azért, hogy eldöntse szükség van-e vádemelésre és bûntetô eljárás bírósági lefolytatására. Feladata a bûnügyi nyomozások és a büntetésvégrehajtás törvényességének biztosítása. Törvényi felhatalmazás alapján magánjogi és közigazgatási jogi tevékenységet végez."

Meggyes az állitolagos merénylet ügyében kért fel az adófizetők pénzén egy ügyvédet, Knappot is védi egy ellenem inditott ügyben az érintett ügyvéd, de ő csak tanú. Remélem mikor Meggyes levedli a mentelmi joggal felvértezett bőrét akkor nem az adófizetők zsebéből akarja majd megint kihúzni a perköltségeire a pénzt. Tamás kirendelt védő is van.