Machó Zsófi - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Machó Zsófi

Regisztrált:
2007. 09. 10. 22:36
Utolsó belépés:
2013. 05. 10. 14:17

2009. 10. 15. 21:18

Ha egy apuka kapcsolattartásra megy és vitáznak az előszobában a feleségével, a gyerek a szobában játszik. Ezután a nő nekiáll sikoltozni, kiabálni, lefejeli a falat vagy az ajtót, kirohan az utcára, vérzik a feje. Mi történik a férfival? Ha kijön a gyerek és ezt látja, mit fog hinni és mit fognak hinni a szomszédok? Hányszor alkalmazott technika? Ki hiszi majd el a férfinak, hogy nem bántotta a nőt? Megéri a nőnek? Vagy inkább pereskedik évekig és fizetni az ügyvédeket és megkockáztatja a per elvesztését. Melyik éri meg jobban?

Lana, nem akarok indiszkrét lenni, meg bele sem akartam szólni, de ezt az elképesztő ökörséget honnan veszed? Miért lenne jó az a nőnek, ha a pasit lecsuknák? Egyáltalán, honnan szeded, hogy a nők nem akarják, hogy az apa lássa a gyereket? Úgy őszintén, szerinted nem örülnek egy szabad, gyerekmentes hétvégének?

Nagyon hímsovinisztának tűnsz, szerintem kezeltesd magad, tudok néhány jó pszichológust.

2009. 09. 12. 17:49

Valóban rendjén van az, hogy egy egész országot „tájékoztat" az önnön véleményéről anélkül, hogy a témát valamelyest is ismerné?

Hmmm, emlékszem egy polgármesterre, aki a magánvéleményét nyilatkozta egy bizonyos kereskedelmi televízióban, anélkül, hogy előtte akár az iskola igazgatójával konzultált volna.

2009. 07. 13. 21:00

Hmmm, nem is tudtam, hogy innen üzemeltetik a szigmédiát is :)