mina - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

mina

Regisztrált:
2009. 08. 29. 17:39
Utolsó belépés:
2018. 04. 10. 8:04

2009. 09. 08. 18:20

Segítségért nyújtottuk a kezünket, gyermekeinkért, tanárokért, az iskoláért, a Boldogasszony szobornál, a Szent Háromság szobornál, az 56-os mártírok emléktáblájánál. Akinek füle van hallja, akinek szeme van látja. Aki nem, lelke rajta.

Hogy ezért mit mondanak ránk, naívak, meg Jobbik, meg szélsőjobb, meg kevesen voltak, meg menjünk a kormányhoz, nem érdekel. Ha valaki segít megköszönöm, mindenkinek, így neveltek. A Jobbiknak is, segítettek, visszafogottan, kulturáltan, ahogy igérték. Hogy ettől én Jobbikos vagyok, meg hogy politikai tőkét kovácsolnak, na és ? Ó édes Istenem de szép is lenne ha a politikai pártok az üldözötteket segítenék, politikai tőke kovácsolgatás okán !

Már előre röhögök, ha majd Esztergomban a Fidesz visszalépteti jelöltjeit a Jobbik javára micsoda dörgölődzés fog itt beindulni. A Szent István Gimnázium ügyének, Zentai-Plajner Zsoltnak annyi barátja lesz mint égen a csillag, persze pöffeszkedő túlélők is.

Az épületben mentek a nagyívű előadások, Veszélyben az ifjúság, Erkölcsi válság, Hídlap előzetes szerint erkölcsi szakértőkkel ( hátsó sorban ültek ?). Előadóteremben a szép elmélet, az épületen kívüli járdán meg a Gyakorlati Példatár, esztergomi való világ. A Szent István Gimnázium több mint két éve folyamatosan szidalmazott üldözöttei, diákok, szülők, elüldözött vagy fegyelmikkel sújtott tanárok, segítségért kinyújtott kezek. Óriási élmény, elmélet és gyakorlat, farizeus képmutatás, való világ.

Példa az említett Gyakorlati Példatárból. [doki+1] Link | 2008. június 12., 20:35
4137: Ha ez egy egészséges és nem megtört lelkű nemzet lenne már valamelyik országzászlón lógnál, hazaáruló defetista debil genetikai törmelék., Szar senkiházi vagy. Szt István népének elfajzott alja, a nemzet sötét fekete luka.
Előzmény - - [-] 2008. június 12., 16:47. Ez már a fegyelmivel elbocsátott tanárok helyett felvett képesítés nélküli tanártól, esztergomi fideszes városatyától vett idézet. Büszkén nyilatkozta hogy neki még ideológiája is van erre, miszerint a disznókkal disznó módon kell beszélni. A következő években ő neveli az ifjúságot, neki ideológiája van, na meg a Fidesznek programja, pedagógusok megbecsülése, pedagógus életpálya,..bla, bla. Ő fogja megvalósítani. Kapisgálja már valaki hogy miért nem kell ?

2009. 09. 06. 14:26

Ezenkívül a minden iskolában a pedagógusok alapvető feladata a rájuk bízott gyerekek felügyeletéről gondoskodni. Amennyiben Kurnász bizonyíthatóan olyan utasítást adott hogy menjenek vissza az osztálytermekbe órát tartani  a gyerekek nélkül ( vagyis  a   gyerekeket hagyják felügyelet nélkül ) ezért is be kell perelni Kurnászt, tömeges és súlyos gondatlanság címen. Ezzel a fegyelmi határozatokban általam ismert indoklások jogilag okafogyottá válnának.

2009. 09. 06. 14:11

A fegyelmit kapott tanárok fegyelmi határozatában (akik maradtak azokéban is) az egyik indok hogy nem vették át (ügyvédjük tanácsára) a vélemény nyilvánításukat (nyilatkozattétel) megtiltó igazgatói utasítást.

 

Mivel a vélemény nyilvánítás szabadsága alkotmányos állampolgári alapjog (lásd pl. Sólyom nyilatkozat), ennek tiltása törvénytelen. Kurnász ellen külön pert kell indítani az alkotmányos alapjog tömeges és súlyos korlátozására irányuló kisérlet és hatalommal  való visszaélés címen (mivel beosztottat nem lehet törvénytelenségre utasítani) a munkaügyi pertől függetlenül. Ha elitélik nem lehet iskolaigazgató, végkielégítést sem kaphat.

2009. 09. 06. 13:25

 

Számomra az volt a legelképesztőbb Esztergomra nézve, amikor a Bajnai által odaitélt és Erdő Péterrel közösen aláírt, közel milliárdos összegű Prímás Pince project munkaterületén bukdácsolva feszített ki Bajnait szidalmazó jókora traszparenseket Meggyes csürhéje. Legalább pont itt nem kellett volna lejáratni Esztergomot és az Egyházat háládatlanságuk otromba megnyilvánulásával. Ezek tényleg önsors rontó módon nem gondolkoznak.

2009. 09. 06. 12:21

 

8. A Fidesz: a családok támogatója, a gyermekek és fiatalok védelmezője,

Nem igaz ! Orbán, feleségüket éveken keresztül megcsaló, szeretőt tartó, családjuktól elvált , gyermekeink iskoláját szétverő fideszes városvezetőkkel parolázik a Keresztény Értelmiségiek Találkozóján.  Velünk meg nem áll szóba.