gatekeeper - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

gatekeeper

Regisztrált:
2007. 08. 27. 16:27
Utolsó belépés:
2014. 09. 24. 21:48

2012. 08. 23. 13:56

Ja, Petróbácsi, nem vagyok sajtóreferens, üdvözült emlékő bolobdtakács óta ez a poszt betöltetlen a hivatalban.

2012. 08. 23. 13:50

"Nem túl gyakran esik meg, hogy portálunk esztergomi fideszes képviselővel készít interjút, mint ahogy az sem, hogy közülük valaki egyfajta új politikai kultúra meghonosodásának szükségességéről beszéljen. Zoltai Dániel képviselő az RTVE műsorában ezt tette."

 

Ühüm. Ez az új hangnem? És miben új, figyelembe véve a legfrissebb ekézős sajtóközleményüket?

2012. 08. 23. 11:37

"...Ami a 100%-os hitelezői kielégítést illeti, szerintem pénzügyileg elég merész megállapítás. Senki nem állíthatja azt, hogy egy vállalkozásnak „jót tesz” ha egy fennálló  követelést csak négy év alatt, négy egyenlő részletben tud realizálni. Elég ebben az esetben a pénz idő értékére gondolni, ami a pénz jövőbeni értékének jelenre történő visszaszámolását jelenti. A döntések meghozatalánál nyilván elsősorban a város érdekeit kell szolgálni, az pedig az volt, hogy szülessen megállapodás az adott hitelezői csoportokban...."

Jó, ha újságíró vagyok, és mondjuk nem hiszek egyik félnek sem, akkor megnézek mondjuk 3 másik pédát bármilyen adósságrendezésre, és akkor kiderül, hányszor egyeztek meg 100%-ban. Mellesleg a város érdeke valóban az volt, hogy minél több pénzt fizessen ki közpénzből? Mi történt volna, ha nem meggyes vezeti a tárgyalásokat, aki az előző időszakban megígérte minden "rendes" vállalkozónak, hogy megkapja a pénzét akkor is, ha kő kövön nem marad? Képviselő úrtól azt is szeretném megkérdezni, hogy ha nem lett volna adósságrendezés, őszerinte mennyi plusz hitelt kellett volna felvennie a városnak a működőképessége megtartásához 2011-2012-ben?  2-3 milliárdot? Akkor most 28-nál tartanánk? Akkor most lenne pénzünk? Akkor Állambácsi nem einstandolta volna az intézményeinket, úgy hogy közben több pénzt vesz el tőlünk, mint amennyibe nekünk került? Az előző időszakkal - gazdaságilag és politikailag elégedett képviselő úr? Kritikát csak az elmúlt két évvel kapcsolatban fogalmaz meg, vagy az újfajta politikai hengnem nevében esetleg visszamenőleg is hallhatnánk a véleményét mondjuk 2006, 2007, 2008, éa 2009-cel kapcsolatban? Ilyen az, amikor nem alákérdeznek...

2012. 08. 23. 11:16

"Nem túl gyakran esik meg, hogy portálunk esztergomi fideszes képviselővel készít interjút, mint ahogy az sem, hogy közülük valaki egyfajta új politikai kultúra meghonosodásának szükségességéről beszéljen..." Gondolom, akkor majd a kiegyensúlyozottság jegyében lesz polgármesteri interjú is. Többrészes. Mondjuk az se baj, ha nem, mert az is jelent valamit. "....egyfajta új politikai kultúra..." Amint először megtapasztalom fizikailag egy testületi ülésen ezt az állítást, azonnal hinni is kezdek benne. Mellesleg ajánlom képviselő úr figyelmébe Heves város 2012 júliusában elindított adósságrendezési eljárását (kb. akkora város, mint Esztergom, http://www.heves.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1099&Itemid=119) Ja, külön érdekesség, hogy ott egy fideszes polgármester indította el a folyamatot. Érdekes lenne, ha a következő részben esetleg erről is olvashatnánk.

Apropó, régen nem úgy csináltátok ezeket az interjúkat hogy a nép is kérdezhetett? Mert volna mit..

2012. 08. 21. 14:56

háát, ennyi sületlenséget már régen olvastam egy helyen, de Petró nagy király, :))) szinte mindent tud, hallgatni kell rá! Petro for bürgemeister! Egy két hozzászólás megérné a korrekt kommentet, de itt sokaknak személyes titkosügynöksége van, azzal meg nem lehet versenyezni.