gatekeeper - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

gatekeeper

Regisztrált:
2007. 08. 27. 16:27
Utolsó belépés:
2014. 09. 24. 21:48

2012. 08. 23. 17:14

ok Gábor, tőlem így is csinálhatjuk...

Törölt felhasználó #43

2012. 08. 23. 16:28

Tétényi interjú: http://www.szeretgom.hu/content/67592-online-interju-tetenyi-eva-polgarmesterrel - például ez a link nem működik, de mindegy is, mert ha szerinted két éven belül kell csak kiegyensúlyozottnak lenni, akkor minden rendben, elnézést, rosszul gondoltam.

Zoltai Dániel Fidesz tagságával kapcsolatban talán őt kellene megkérdezni. Szerintem.

Szerintem meg csihadj le, :) ez pl. csak viccecske volt, nyugalom. Nem erre szerettem volna választ, de látom sokat olvasol és tanulsz is. Gyönyörű ez az egész, pláne a háttéresemények tükrében... (negraklub buktatna?:)) hajrá, én drukkolok a teraszosoknak!

2012. 08. 23. 16:20

...a sajtóreferenssel max. az mti hibázott, de a kérdéseimre a válasz, na az hiányzik, a bolondozás a ti műfajotok itt, abba nem lépnék bele, mert még olyan leszek. A szándékosan a hivatali utat nem betartó, facebookra odapöffentett kéréssel is foglalkozok, csak azt nem tudom, hzogy miért nem Zoltai úrtól kérdezi ezt meg a szerző? Mármint a Pöttyös teret pl. Merthogy ilyenkor én beiktatom kedves levelét, gyártok rá megszólítást, meg aláírást, (ahogy illik) majd átkerül a vagyongazdálkodási irodára, ahol Kálmánné Csipes Zita készít belőle egy bizottsági előterjesztést, és akkor jön a KÜB, hogy eldöntse, ilyen célra ad-e pénzt. Vezetője tudjuk ki? Segítsek? Tán a következő részben kérdezzed meg képviselő urat. Egyébként meg a nem válaszolt ügyekkel kapcsolatban aljegyzőnél kellene hivatalosan panaszt tenni, de ezt te is tudod.

Na de vissza a lényeghez: lesz válasz a kérdéseimre  a szerzőtől, vagy gáz a válasz és nem lesz?

2012. 08. 23. 14:13

klassz az új hozzáállás Dani! Csak nem értem, ez miben más?

Törölt felhasználó #43

2012. 08. 23. 14:07

...osztán hadd kérdezzem már meg a szerzőt, hogy bár semmi nem tiltja, hogy bárkivel interjút csináljon, de én érdekes módon nem találkoztam olyan kéréssel a részéről, amiben egyszer is érdekelte volna tétényi véleménye egy interjú erejéig. Ekézni viszont másfél éve ekézi.

Azt is csak kérdezem udvariasan Gábor, hogy nálad ez a kiegyensúlyozottság? Nálam nem, a többi meg csak duma, és ezt te is pontosan érzékeled, akkor is, ha humorosnak tűnő cinikus csörtékkel próbálkozol. Nekem nem hiányzik tétényi interjú a szeretgomra, neked kéne, hogy jelezzen a barométered. Mán szakmailag.  Addig meg nagyon figyelek, hogy tanuljak tisztességet, meg igazmondást a fidesztől. :)

Különben meg kár ezen lelkizni, az üzenet egyértelmű nekem a szeretgom részéről: ők Zoltait autentikusabb, hitelesebb személynek tartják, mint a pm-et (megtehetik, a vélemény szabad), ezért kapott újrafényezési lehetőséget a képviselő úr az évek óta tartó piszkálás után. 2014-re készültök? Zoltai tényleg kilép a fideszből? :)