gatekeeper - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

gatekeeper

Regisztrált:
2007. 08. 27. 16:27
Utolsó belépés:
2014. 09. 24. 21:48

2012. 08. 29. 16:05
Bejóval tegnap ezt átbeszéltük a facebookon, idemásolom, csakhogy mindenki megértse:

Bejó:Vajon nehéz lett volna azokkal a napirendi pontokkal összehívni a testületit, amire kellett volna a törvény szerint? Vagy akkor elment volna a másik fél és akkor most mivan lenne?
Váczy: Ha nem csak fideszt olvasnál, hanem előterjesztést is, akkor rájönnél, hogy csak a címe volt más az előterjesztéseknek, a tartalma nem. Az ÖNHIKI benne volt, a kamattámogatással kapcsolatban pedig a testület az 515/2011(11.03.) önkormányzati határozatával már döntött, és annak végrehajtását 2011. november 22-én a polgármester teljesítette. Azt talán kérdezd meg Zoltai Danitól a következő részben, hogy miért akar a helyi fidesz olyanban dönteni, amiben egyszer már döntött, annak ellenére, hogy erre csak az adósságrendezés alatt lenne mód. Tán kéne egy polgármesterrel is szeretgomos interjú, akkor nem futnál lyukra.Vagy direkt csinálod?
Akkor most ki hazudik, és ki is menjen a fenébe?

2012. 08. 24. 12:16

....azt azért elárulhatnád, hogy az interjú egyértelműen torzított tényeit elfogadod így, vagy azért gondolkozol rajta kicsit? Valaki tegnap azt mondta a főtéren, hogy ez a cikkvetekszik a Schmitt-Obersovszky beszélgetéssel. Szerintem ez erős csúsztatás, de szakmailag nekem sem illik sehová az eddigi munkásságodban ez az írás, és nem igaz, hogy neked nem tűnik fel. Ingyen nem dolgozol, azt mondtad az imént. Ugye erre az anyagra azért ez nem igaz?

2012. 08. 24. 12:11

..gondoltam, hogy nem fogsz válaszolni, hanem átmész offenzívába. Tipikus védekezés, és jellemző is rád. Sajnálom, de akkor vitázz petruval. Akár hiszed, akár nem, tényleg van annál fontosabb dolog annál, mint egymást basztatni ebben a városban. Nekem ez szánalmas.

2012. 08. 23. 18:58

Háát akkor kedves plenge, pont te voltál az utolsó cseppecske a pohárban, offolok innen egy időre, ez már nem az a portál, ahol érdemes  lenni. (igenigen, legyőztél az intelligens okfejtéseddel, örüljél) Bár egy idő múlva érdekes lesz, amikor már csak ti maradtok itt. Sok sikert egymáshoz és tartalmasabb vitákat!

2012. 08. 23. 17:51

naszóval: az ellenzék azért nincs itt, mert korábban, amikor szóba került, hogy ekkor lenne testületi, jelezték, ők ekkor vannak nagyjából szabadságon. (gondolom, a fideszt ez nem zavarta volna a testületi megtartsában, ilyenkor szoktak petrócit választani korelnöknek, aztán megint sikerül nekik összeszedni agy alkotmánybírósági kokit.) A bankok írásban jelezték, hogy egyrészt a pm-mel az elmúlt hetekben mindent átbeszéltek, segítettek előkészíteni a pénzügyi tervezést, de addig, amíg mindenki nem ül egy asztalnál, addig nem látják értelmét. A fidesz max. őket szívatta meg szándékosan. A ciki meg az lesz, amikor majd október elején lehúzza a rolót a hivatal. Ha csak be nem lovagol addig fehér lovon valaki, és nem hoz 1 milliárdot.