Proletár - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

Proletár

Regisztrált:
2009. 07. 17. 9:15
Utolsó belépés:
2013. 04. 16. 14:54

2012. 04. 20. 9:54

Kertvárosból is igénybe szoktuk venni a dorogi szakrendeléseket, ezért mi is elmentünk tiltakozni. Ez egy magyar betegség, mindent tönkre tenni ami jól működik,mindegy mi az ára, csak az én bosszúm kielégítést nyerjen. Egyébként  keveseltem a nyugdíjas bányászokat, akiknek az önkéntes pénztárba befizetett pénzükből  is épült a kórház.Ez a pénztár még a szocialista időkben is működött.

Húsz év után sem tanultuk még meg, ha nem állunk ki a dolgainkért, minden elveszhet. Le kéne már szokni az olyan beszédről, hogy mit ér az én egy szavazatom, felesleges tüntetni menni stb. Meg fel kéne hagyni azzal a kényelmes viselkedéssel, hogy majd mások kikaparják helyettem a forró gesztenyét. TISZTELET A KIVÉTELEKNEK !

2012. 04. 06. 16:28

Legalább ez a pénz oda megy ahová való, a városi kasszába!

2012. 03. 25. 17:33

ennyire tompa agyúak nem lehetünk, hogy ne értsük meg, hogy saját magunk alatt vágjuk a fát. Szidjuk a fideszt és  mégis az ő malmára hajtjuk a vizet. Én már megmondtam a szomszédomnak, aki nem akar elmenni szavazni, hogy fizesse ki helyettem a szemétdíjat, ha ő ilyen gazdag és tömje továbbra is a gazemberek zsebét.

De most már valami komoly ellenállást kell kifejteni. Ismét be kell őket zárni vagy mi?

2012. 03. 13. 13:20

Kedves Lívia! Nem valami vendégváró természetű lehet. Engem az zavar az egészben, hogy a Fidelitasz vezetője aki azért nem lakik olyan régen Esztergomban, hogy ilyen szöveget eresszen el,mint ez itt felül. De fiatalsága sem menti fel attól a sok csúsztatástól és vagdalkozástól amit megenged magának.

Azonfelül kérdezem: csak fidesz gondolkodásu emberek lakhatnak a városban? Ez a fidesz demokráciája: először mi, aztán megint mi és harmadszor is mi.Elképesztő!!!

2012. 03. 11. 20:21

Szegény Dózsa, ha tudta volna, hogy kiesik a magyar történelemből ( még a zászlaját is kivették a történelmi zászlók sorából), biztos nem hagyja magát elégetni.Elképesztőek vagyunk mi utódok. Igaz, Ivanov úrnak nem sok köze van a régmúlthoz, habár nem tudom elődei mikor érkeztek Magyarországba.