Holdfény - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Holdfény

Regisztrált:
2009. 06. 22. 14:54
Utolsó belépés:
2023. 06. 04. 17:17

2023. 06. 05. 12:46

Istenbizony kár volt megszüntetni a sorkatonaságot, ott legalább tanultak egy kis fegyelmet, rendet a nevelő tisztektől, sőt, talán még kultúrát is.

Az egyik barátom mondta, hogy újabban megint trágár szövegelés megy a diákok között a buszon... Már nem csak a tabletteket bújják, illetve csak azért, hogy újabb "SZAKSZAVAKAT" tanuljanak belőle.
Csodás, hurrá!!!

A média meg le van okádva paramicsodás káposztával, ha csak erre képes.
Én már a rádiót ki se nyitom, a tv-ből megnézem a FALU sorozatot (újra megjelent Gyuri szombaton; VII. 17.!!!), meg a FORMA1-et, oszt kalap, kabát!
Tegnap az ünnepség miatt nem láttam a "hercegemet" (G. Russelt)!😥 

2023. 06. 05. 12:34

Az elhülyülés szót meg a szádra hiába ne vedd, mert azt csak az tudja, milyen, aki ilyen otthonba kerül, mint én is, és látod, hogy ha ráköszönsz valakire, les rád, mint a kutya, és süket, mint a főd!!! Éjjel meg rád támad, és megver, ha nincs annyi pénzed, hogy egyedül lehessél a szobádban. És naná, hogy eltussolják a dolgot, mert az üzlet az üzlet!!!👺 🤬 

Hja kérem, a földön van a mennyország is, meg a pokol is. Bezony!

 

2023. 06. 05. 12:23

Még jó, hogy nem akkor éltem!
Igaz, MOST sem szeretek élni... Pedig ugyi a 80-at betöltöttem, de irígylem édesanyámat, aki nem érhette meg ezt a fene nagy gengszterváltást!!!

Én a szociban szerettem élni, mert azok törődtek az átlag, vagy azalatti nép művelésével. 
Olcsó volt a kultúrális rendezvényekre fizetendő jegyár. Most meg ha egy család el akar menni valahová szórakozni (strand, színház, hangverseny, stb.), egy vagyont fizethet.

Tegnap ünnepelte a kicsit szélesebb rokonság a 80. szülinapomat, de vasárnap lévén, alig voltak vendégek. Ha mi nem lettünk volna ott 40-en, kongott volna az ürességtől Martonvásárott a "Für Elise" kerthelység.
A könyvek is iszonyatosan drágák!
Májusban szokták fizetni a szénpénzt, s nem tudtam elképzelni, mi az a százezer feletti összeg, amit utalt a nyuggerintézet, és kiderült, hogy szénpénz! SOHA nem volt közel 2 e ft egy mázsa szén!!! 😖 😟 

 

2023. 06. 05. 12:03

Hogy sok-e, vagy kevés a felemlegetés, az attól fögg, kinek emlegeted fel!
Pl. a lányom szólt nekünk, hogy még véletlen se említsük ezt a dolgot a német vejünknek, mert ő is "normális" német, és igen restellkedik a honfitársai tettei miatt. Különösen, hogy az ő foglalkozása Hamburgban az ifjúsági klub vezetése volt.

Azt meg tudom, hogy nem a kalandozó magyarok miatt van a lopás nekünk szóvá téve, hanem nagyonis FRISS élmények miatt, akár még manapság is történnek esetek, különösen, ha valaki csak kiadja magyarnak magát, de ezt hagyjuk, mert tudom, hogy Te úgy sem hiszed, hogy kikről vala szó... Híresztelik igencsak a rossz hírünket sajnos!

 

2023. 06. 05. 10:02

Na álljunk meg egy pajkaszegi szóra"! 😉 
Más a rejtvényfejtés nehézségi foka, és más, amit a celebek közönsége kajál!
Azok a hülyeségeken röhögnek, s ezt igénylik, én bizony ilyesmire egy kanyi vasat nem fordítanék a médiások helyében.
Mi az, hogy a többségben lévő "alulműveltek"-nek kedveznek?!
EZT NEM FOGADOM EL!
Nekik jó példávak kéne elől járni, ahogy Platon-t idéztem itt valahol:
"...Ha az ifjak gondozása és nevelése a HELYES ÚTON HALAD, akkor az állam hajója biztosan megy előre; ha ellenben baj van a nevelés körül - arról jobb nem beszélni!"

Ne csináljuk már, hogy mi legyünk az ügyeletes igénytelen hülye nép Európában!!!