Kotkoda - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

Kotkoda

Regisztrált:
2007. 08. 08. 18:02
Utolsó belépés:
2011. 04. 11. 17:52

2010. 11. 01. 12:12

Ha lenne pénzem, akkor én megvenném, és építenék rá egy disznóólat, hogy még jobban otthon érezze magát.

2010. 10. 28. 6:28

 

 Ez a ne szólj szám nem fáj fejem tipikus esete. Ezt már nem tudja magáról lemosni, hacsak nem távozik minél hamarabb a majmok sorából.  Még nem lenne késő! Bíztassuk!

2010. 10. 25. 9:29

ETV honlapjáról egy kis csemege:Sajtóközleményt adott ki a Fidesz esztergomi szervezete, melyben leírják, Tétényi Éva Esztergom polgármestere személyesen akadályozta meg, hogy Meggyes Tamás országgyűlési képviselő kiürítse az irodáját, pénteken.

Péntek délben az esztergomi városházán Tétényi Éva személyesen állította meg az országgyűlési képviselői irodáját kiürítő Meggyes Tamás élettársát és járművét. A polgármester azzal indokolta cselekedetét, hogy a honatya fényes nappal a városháza főbejáratán át, a hivatali ügyeiket intéző esztergomiak és polgármesteri hivatal tisztviselőinek szeme láttára igyekezett ellopni az önkormányzat tulajdonát.
A Fidesz közleménye szerint a hazug vádak bizonyítására előbb saját maga állta el a távozó autót, majd a portást utasította, hogy Meggyes Tamás bérelt kocsiját marasztalja, annak ellenére, hogy a képviselő a csütörtöki rendkívüli testületi ülésen felszólalásában kifejtette, a pénteki napon átadja az irodát, csak annyit kér, engedjék meg neki, hogy kipakoljon, amibe Tétényi Éva bele is egyezett.
A közlemény kitért arra is, amíg Tétényi Éva nyugalmat ígért kampányában a Széchenyi téren élőknek, addig csütörtökön ő maga hívta szimpatizánsait a főtérre, akik a képviselő testületi ülés alatt többször bekiabáltak, hangoskodtak, fütyültek, majd a közgyűlés végeztével trágár szavakkal illették a városházáról távozó fideszes képviselőket.
A Fidesz helyi szervezete felszólította a város új vezetőjét, hagyja abba a volt polgármester lejárató, valamint az egész Fidesz- frakció személyes fenyegetésbe torkolló kampányát.

 

2010. 10. 25. 6:30

Tetszik a párnád! A svéd bútorboltból van? Vagy SK hímzésű?

2010. 10. 21. 14:42

  Tv2 Mokka mai adás:

   "Kulcs és iroda kérdésekkel az országos pártvezetés nem szokott foglalkozni - mondta Meggyes Tamás a Mokkában reagálva Tétényi Éva szerdai kulcskeresős beszélgetésére. A volt esztergomi polgármester kijelentette: átadja a kérdéses  irodát Tétényi Évának, hogy ez ne legyen már ürügy arra, hogy elmaradjon a munka. A térség fideszes országgyűlési képviselője feltette a kérdést: egy város vezetéséhez, egy darab szoba szükséges? Mellesleg azt a szobát, ahol ő polgármesterként dolgozott, már korábban Tétényi Éva rendelkezésére bocsátotta. Hozzátette: a képviselők mindenben készen állnak az együttműködésre a polgármesterrel. Számtalan levet írtak neki a város működését érintő kérdésekben, ám ő még egyre sem válaszolt - emelte ki Meggyes Tamás. "Dolgozni kellene, nem  ezzel az irodával foglalkozni" - fogalmazott a képviselő. "