Simon Katalin - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Simon Katalin

Regisztrált:
2009. 06. 10. 19:53
Utolsó belépés:
2009. 06. 10. 19:53

2009. 06. 10. 21:37

Szia Rózsa!

Nagyon sokat gondolkodtam, hogy hozzá szóljak-e a Veled kapcsolatos történésekhez.

Igaz, én már régóta nem lakom Esztergomban, de a szívem mindig megdobban, ha hallok valami hírt, ami városunkról szól!

Kiskorom óta Te vagy az egyik legjobb barátnőm, akivel nagyon sok kamaszkori őrültségben vettem részt. Mai napig úgy is gondolok Rád, mint a legjobb barátnőmre, de közbe szólt mindkettőnknek a férj, a gyerek és persze a távolság. Amikor hazalátogattam szüleimhez, az első teendőim között volt, hogy Veled találkozzak. Olyan ember vagy, aki figyelemmel hallgatta meg a Velem történt dolgokat, soha nem vélekedett, megpróbált a jó út felé terelni. Mindig elfogadtál olyannak, amilyen vagyok, pedig a természetem nem éppen annyira könnyen elviselhető. Persze én is szerepelek abban az ,,emlékkönyvben".

Nagyon feldühít az, aminek téged egyesek be szeretnének állítani, de persze annak is örülök, hogy rengetegen melletted állnak! Azt hiszem, nem sok olyan ember van, aki nálam jobban ismer.

Úgy gondolom, hogy egy embert nem csak a diploma tesz értékessé, hanem az, ahogy az emberekhez viszonyul.

Az első férjeddel is - amikor válásra került a sor - arra tudok csak visszagondolni, hogy mennyire kultúráltan, konfliktusmentesen történt a közös gyermeketek érdekében.

Szerintem rendkívül jellemez Téged, hogy óvod gyermeked nagy mértékű lelki sérülését, bár ez a válások esetében sajnos elkerülhetetlen.

Sajnálom, hogy én itt, Te ott, de tenni fogok azért, hogy segíthessek Neked! Bármikor számíthatsz rám, és nem hagyom, hogy megint a jó embert tiporják el!

Remélem ebből a rövid hozzászólásomból sokan rájönnek, hogy mennyire alkalmazkodó, segítőkész és kedves ember vagy!

A tehetetlenség sajnos Úr, és ha a médiához, a sajtóhoz kellett fordulnod, akkor ott nagy baj lehet!

     Zárásként csak annyit,hogy Anya csak egy van!!!!!

 

  puszil,Kati barátnőd