Zentai Plajner Zsolt - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Zentai Plajner Zsolt

Regisztrált:
2009. 04. 07. 8:39
Utolsó belépés:
2015. 06. 10. 8:58

2015. 06. 10. 9:01

Ez az ember annyira sokoldalú, hogy szinte már gömb

2015. 06. 03. 20:20

Kedves Ancsus!

Ha a törvény módosul és az elévülési idő megnövekedik, akkor a rendőrség és az ügyészség sem tud annak lejárata előtt arra hivatkozással a nyomozást elutasítani. (Más kérdés, de ehhez jogász kell, hogy mely egyéb bűncselekmények miatt lehet, vagy kellene amúgy is nyomozást indítani)

Tájékoztatásképpen: Írásbeli kérdés és a törvénymódosítást előkészítése folyik, csak meg kellett vele várni a fejleményeket.

És bizony örülünk annak, hogy sokak kitartásának és közreműködésének köszönhetően, az eddigi hivatkozások ellenére elindult a nyomozás.

- a hozzátartózok nem adták fel és tovább forszírozták a nyomozást,
- sajtótájékoztatón jelezték azt, hogy sokan vagyunk akik nem értünk egyet a rendőrség és az ügyészség megállapításaival (Stámusz Andrea képviselő, Kovács Géza "Mi Esztergomiak"
- "Mi Esztergomiak" tüntetés
- a polgármester is feljelentést tett
- a megyei Jobbik frakció írásbeli kérdéseket tett fel a megyei főkapitánynak, majd az arra adott válaszokban fellelt anomáliára ismételten felhívta a figyelmet

Az viszont sajnálatos, hogy ezek mindegyike kellet a jelenlegi fordulathoz...


 

2014. 09. 17. 16:09

Mint azt a válaszom végén írtam: Sok sikert a választások során!

A többire tiszteletem jeléül inkább nem reagálnék

2014. 09. 17. 11:52

Kedves Józsi!

 

A polgármesterjelöltünket és a jelöltjeinket nem a párt hívja vissza, hanem ezen személyek maguk vállalják ezt.  Nekem, nekünk garancia Stámusz Andrea jelleme, az eddigi ténykedése a hivatásában és a politikában.
Remélem megválasztásod esetén te is követed példánkat és már most vállalod, hogy  önként lemondasz ha elveszted a választóid többségének a bizalmát.

 

Nem új keletű az ötlet, hiszen a Jobbiknak a Parlamentben is volt egy javaslata a képviselők visszahívhatóságát illetőleg, amit természetesen a Fidesz és az MSZP is leszavazott…

Tehát ebben az esetben, azaz a garancia betartásában csak a tisztesség a becsület és a jó szándék a meghatározó, nem pedig az általad leírtak.

 

Az „érzékelik – nem érzékelik” egy jogos és jó felvetés

Egyes személyek esetében ez tényleg kérdéses, de csapat esetében a csapattagok miatt ez már így nem merülhet fel. Hiszen olyan nincs, hogy a teljes csapat egyik tagja sem észleli az ellenszenvet a támogatás elvesztését. Maximum nem akarják észrevenni.

 

„Steindl Balázs lépése valóban tiszteletre méltó és követendő példa értékű lépés volt !”

Szerintem pedig csupán a pártja iránti elkötelezettség, illetve anyagi függősége, és az a tény, hogy a Jobbik a bírósághoz fordult dr. Völner Pál kijelentési miatt, vezettek eddig. A felügyelőbizottsági tagságai továbbra is élnek, azokról nem mondott le…

 

Az írod: "Egy közösség céljait szolgálni becsületesebb, mint egy pártét, " ez kicsit nagyon sántit!

Szerintünk pedig ez elég egyértelmű, rossz az aki rosszra gondol. A Jobbik képviselője az elmúlt 4 év során sem pártpolitizált, az nem vitte be a testületi ülésekre. De körzettől függetlenül kivágatott veszélyes fákat, kátyúkat temettetett be, életveszélyes épületeket próbált lebontatni. Bár ő "csak" egy listás képviselő. De a szemétdíj csökkenése, a több kukaméret is az ő érdeme. Az, hogy  többi ügy, az elszámoltatások nem kerültek napirendre vagy a rendőrség zárta le azokat, az a jelenlegi 2/3-os erőfölénynek köszönhető.

 

Az írod: "Alkalmasság kell mindenek előtt ! Illetve azt, hogy a hét közül biztos,hogy nem ő a legalkalmasabb személy és csak rontja a város esélyeit a kilábalásra, és lépjen vissza a polgármester jelöltségtől."

 

Ez a te véleményed amihez természetesen jogod van. Nekünk meg jogunk van figyelmen kívül hagyni azt. Szerintünk a saját jelöltünk a legalkalmasabb. Ezért jelöltük most Andreát. 

A visszaléptetés kérdése azért érdekes, hogy megnézve az eddigi bemutatkozásaidat, az látható sem Tétényi sem Romanek nem a kedvenced, tehát vélhetőleg nem az ő javukra kérnéd Andrea visszaléptetését.

Marad Gál Tamás, Körmöczi Miklós és Te.  Melyikük  javára szeretnéd Andreát visszaléptetni?  :-) 

 

Az, hogy ki a legalkalmasabb, biztos, hogy nem a szavazáson dől el. De az, hogy kit választ a lakosság, az biztosan a szavazáskor.  Az alkalmasság kérdése pedig csak ezután derül majd ki. 

 

Neked pedig sok sikert kívánok a választókerületi és a polgármesteri megmérettetésedhez.

 

Zsolt

 

2013. 12. 09. 23:00

Esztergom közintézményeinek állami átvételéről, valamint a felsőoktatásról és a köznevelésről szóló törvényt vajon megszavazta Völner Pál a körzet Fideszes képviselőjelöltje?!
Ha valaki elfelejtette volna, a Fidesz tulajdonképpen einstandolta az esztergomi közintézményeket, miközben a fenntartásukat a várossal fizetteti ki. Ez a diszkriminatív törvény, csupán Esztergomot sújtja és még most is „életben van”.
Vajon Völner Pál a kampány keretében kezdeményezni fogja a törvény módosítását, vagy a jövőben is úgy szavaz majd ahogy azt a frakciója megköveteli?
Nincsenek illúzióim.