percjelzo - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

percjelzo

Regisztrált:
2007. 08. 05. 19:48
Utolsó belépés:
2017. 01. 26. 12:53

2017. 01. 04. 20:20

Igen! És tegyétek még hozzá:   https://www.youtube.com/watch?v=V20IxnStY_I

Azon meditálok, miért érzik egyesek, hogy így emlékezetessé teszik az "uralkodásukat"? 

 

2016. 11. 27. 23:36

Kedves Holdfény!

Megvígasztaltál! :-)) Látom, a dorogiaknak sem jó semmi! :-))))

2016. 11. 27. 17:35

"mert az esztergomiaknak semmi nem jó"

Bemegyek a nagypostára, jobboldali ajtójára hetek óta ki vagyon írva, "az ajtó zárhiba miatt zárva, .......".  Minap egy ismerősöm mutatott egy fényképet, amin az élményfürdőnk öltözőszekrényei láthatók. Legnagyobb részén, (kb 60-80%) egy R betű van filcel ráírva, (jelentése: ROSSZ) Ez egy "esztergomi" specialitás?  Egy posta, hetekig nem képes megcsináltatni egy egyszerű ajtózárat? Az élményfürdő nem is tudom mióta nem képes egyszerű szekrényzárakat megjavítatni? Itt hagyom abba! :-((

2016. 11. 24. 20:55

Igen, tényleg ekkora bukta!

Most igazán, nekem a következő idézet jutott az eszembe, olvasva a tudósítást:

"– Kérem, mondja meg nekem valaki – rimánkodott Scheisskopf hadnagy összetett kézzel. – Ha bármi hibát követtem el, kérem, mondják meg. – Hiszen kéri, hogy mondja meg neki valaki – mondta Clevinger. – Azt akarja, hogy mindenki tartsa a pofáját, hülye – válaszolt Yossarian." (Joseph Heller: A 22-es csapdája)

De most tényleg! Ha érdekelne valakit a hivatalból a zemberek véleménye, akkor itt a Szeretgomon feltett számtalan kérdésre csak-csak adnának valami választ.  Nem arra gondolok, hogy a polgármester asszony állandóan itt lógjon a Szeretgomon, (a facebook helyett), de a sajtósa útján csak-csak üzenhetne néha egy-egy felvetésre. Ha belegondolok, mennyit ostoroztuk a város "új" honlapját, csak-csak megvédhették volna, ha megvédhető lenne. Hosszasan részletezhetném még a dolgokat, DE minek? Ez a "közmeghalgatás" igazából egy propaganda előadás volt a hivatal részéről, a "köz"-meg-hallgatás, és ki lehetett pipálni ezt a kötelezettséget, hogy közmeghallgatást kell tartani. :-(((

(Ó de szeretném, ha nem lenne igazam)

2016. 11. 24. 20:26

Mindenkitől elnézést kérek a tegnapi beírásom félrevezető volt!

"Ma megtekintve, a parkoló lényegesen nagyobb lett, valamint úgy néz ki, a főút felé is terjeszkedtek, az "eredeti elképzeléshez" képest. Tiszta szívvel mondom örülök, hogy valakinek megjött az esze, és átszervezte a dogokat."

A fenti IDÉZŐJELBE tett mondatot visszavonom!  Ma délelőtt ismét a területet megkurtító változatot kezdték megépíteni! Pedig mennyire bíztam benne, hogy "valakinek megjött az esze, és átszervezte a dogokat"  

Még egyszer elnézést kérek mindenkitől, akiben a remény szikráját elültettem! Nagyon szégyellem magam, hogy ilyen idős koromban, még hittem a mesébe! 

BOCS-BOCS-BOCS!!!