Abigél - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

Abigél

Regisztrált:
2009. 02. 11. 22:56
Utolsó belépés:
2016. 01. 05. 20:34

2013. 01. 01. 17:30

Az erre való pénzt a fiúk már rég elmulatták, sőt még egy picinke tartozást is hagytak hátra...

2012. 11. 22. 22:33

Természetesen rendkívül fontos és örömteli a hír a legtöbb Esztergominak. Szerencsére a kormánynak is nagy szüksége van, minden apró kis sikerre. Nagyon valószínű a Suzuki szerepe, hogy kilobbizta magának és ezzel számunkra az  összeköttetést az M1-el. Akár újabb cégek idetelepülését is segítheti. Nagyon fontos szerepe lehet meggyesék által szétvert  Esztergom talpra állításában. Szerintem, sokkal hamarább be fog indulni az építkezés, mint ahogy gondoljátok. Ez egy rendkívüli nagy beruházás. A 2014-es választások előtt, ezt még gyorsan meg kell nyerni valakinek. Lehet, hogy a Közgépnél már írják is a pályázatot?

2012. 11. 19. 22:50

Pontosabban elsőre csak 3-an. A negyediket úgy kaparták össze negyed óra késéssel, hogy érvényes legyen a közmeghallgatás. A két nagy tudású, szótlanságra ítélt  pócsföldi-ivanov páros, lehajtott fejjel bambán hallgatta a számon kérő kérdéseket. A rendkívül kulturált, higgadtságáról elhíresült eszik-iszik képviselőnk pál úrfi, itt is kitett magáért. Nem unatkozott, feltalálta magát. Megtisztelve választóit, eljátszadozott felváltva hol a telefonjával, hol a kezében lévő vizes flakonnal. Időnként hosszasan bámulta a mennyezetet, jelezvén mennyire fontos számára a választópolgár. Szegény balázska próbálta etetni a jelenlévőket. Sorolva a legnagyobb eredményeiket, szerencsétlen a Szent Miklós Alapra hivatkozott, amikor a jelenlévőkből kitört a hangos kacagás... Ezt  valahogy nem is értette, durcás lett a lelkem.

Ezek nem bátrak, ezek szemtelenül pofátlanok!

2012. 11. 13. 22:30

Sajon itt Tétényit is elragadta a felgyülemlett indulat, nem lenne szabad Steindlnek azt mondani hogy "ha hazudik" mikor az többszöri gúnyolás után felkapja a vizet.

Ezzel az állítással, csak egy a bibi, nem hangzott el egyszer sem a közmeghallgatáson. Sem a Polgármesterasszony, sem más szájából, ez visszanézhető. Nem feltétlen kell semlegesnek lenni egy hozzászólásnál, de nem illik valótlanságokat állítani, és olyan szavakat mások szájába adni, ami el sem hangzik.

2012. 11. 04. 12:44

Szerintem meg száz szónak is egy a vége: