Pikó János - Szeretgom.hu
Pikó János

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Pikó János

Regisztrált:
2008. 11. 11. 15:30
Utolsó belépés:
2013. 03. 22. 15:29

2010. 10. 31. 18:25

Tisztelt Zentai Plajner Zsolt

 

A jobbiknak az a legnagyobb bűne, hogy hátatforditot a gárdának, aki bejutatta őket a parlamentbe, ezen nem kellene csodálkozni, hogy a jobbik nem népszerű Esztergomba! A jobbik csillaga léhulóba sajnos ez tény és nem kívánok jóslatokba bocsátkozni de, a szavazok többsége a jobbikot már leírta

2010. 10. 23. 14:00

Sajnálatos az, hogy Orbán Viktor az esztergomi képviselőknek nem tette kötelező olvasmánnyá! De itt a lehetőség, hogy tanulmányozzák.

 


A Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata


„Legyen béke, szabadság és egyetértés.”

A XXI. század első évtizedének végén, negyvenhat év megszállás, diktatúra és az átmenet két zavaros évtizede után Magyarország visszaszerezte az önrendelkezés jogát és képességét.

A magyar nemzet önrendelkezésért vívott küzdelme 1956-ban egy dicsőséges, de végül vérbe fojtott forradalommal kezdődött. A küzdelem a rendszerváltás politikai paktumaival folytatódott, és végül szabadság helyett kiszolgáltatottságba, önállóság helyett eladósodásba, felemelkedés helyett szegénységbe, remény, bizakodás és testvériség helyett mély lelki, politikai és gazdasági válságba torkollott. A magyar nemzet 2010 tavaszán még egyszer összegyűjtötte maradék életerejét, és a szavazófülkékben sikeres forradalmat vitt véghez.

A győzelmet a magyar emberek a régi rendszer megdöntésével és egy új rendszer, a Nemzeti Együttműködés Rendszerének megalapításával vívták ki. A magyar nemzet e történelmi tettével arra kötelezte a megalakuló országgyűlést és a felálló új kormányt, hogy elszántan, megalkuvást nem ismerve és rendíthetetlenül irányítsák azt a munkát, amellyel Magyarország fel fogja építeni a Nemzeti Együttműködés Rendszerét.

Mi, a Magyar Országgyűlés képviselői kinyilvánítjuk, hogy a demokratikus népakarat alapján létrejött új politikai és gazdasági rendszert azokra a pillérekre emeljük, amelyek nélkülözhetetlenek a boldoguláshoz, az emberhez méltó élethez és összekötik a sokszínű magyar nemzet tagjait. Munka, otthon, család, egészség és rend lesznek közös jövőnk tartóoszlopai.

A Nemzeti Együttműködés Rendszere minden magyar számára nyitott, egyaránt részesei a határon innen és túl élő magyarok. Lehetőség mindenki számára és elvárás mindenki felé, aki Magyarországon él, dolgozik és vállalkozik.

Szilárd meggyőződésünk, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerében megtestesülő összefogással képesek leszünk megváltoztatni Magyarország jövőjét, erőssé és sikeressé tenni hazánkat. Ez a roppant erőket felszabadító összefogás minden magyar embert, legyen bármilyen korú, nemű, vallású, politikai nézetű, éljen bármely pontján a világnak, nagy reményekre jogosít, és hosszú évtizedek után megadja a lehetőséget, hogy a magyarok végre megvalósíthassák a saját céljaikat. Erre tesszük fel életünk most következő éveit.


Magyar Országgyűlés, 2010

2010. 09. 08. 22:11

Tisztelt Kovács Géza barátom

Nem kívánom a kedvedet szegni az interjúval kapcsolatba biztos, hogy a te szemszögedből ez csúcs volt Évától, amit előadott de el kellene gondolkodni azon a kérdésen is, hogy egy független jelöltet miért támogat minden párt? De ez csak az én egyéni kérdésem, amire biztos, hogy majd csak a választások után kapok választ!

2010. 09. 08. 21:38

Nekem személyszerit lenne egy-két kérdésem Tétényi Évához, mivel az interjú alkalmával több ízbe ki kerülte a konkrét válaszokat akkor, hogy bízhatunk egy olyan emberbe, aki nem meri felvállalni azt sem, hogy egy konkrét kérdésre mellébeszélés nélkül választ adjon?

Az hogy ö Esztergomi az életrajza és munkásága nem ezt támasztja alá! De lehet, hogy én nem tudok a sorok között olvasni de, aki csak hetente vagy havonta látogassa az édesanyát, az nem tudom, hogy mit tudhat az Esztergomiak problémájáról?

2009. 10. 25. 11:26

Adjon az Isten!

Mai nap ki írtam egy szavazást, Mi a véleményed a Magyar Gárda Mozgalomról címmel, jelenleg 1 szavazat érkezet, ez meg lehet nézni! Nem akarom kommentálni, akit érdekel, nézze meg.

Szebb Jövőt!