stukko - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

stukko

Regisztrált:
2008. 10. 18. 13:30
Utolsó belépés:
2010. 02. 25. 6:22

2009. 11. 02. 12:15

Mellé beszélsz. A jegyzőnél felháborodnak a cégeken, a polgármesternél miért nem?

2009. 10. 31. 19:33

Az ügy kirobbanásakor még aláírásgyűjtés meg tüntetés is volt. Na persze, természetesen aljas politikai támadásnak minősítették ezt az ügyet is. 
Ha elolvassátok az Esztergomi Polgári Körök akkoriban küldött levelét, akkor rájöhettek, hogy az évek alatt semmi de semmi nem változott Esztergomban.

Az esztergomi polgári körök tiltakozása

El a szocialista kezekkel Esztergomtól! El a rendőrségtől és az ügyészségtől!

Legyen vége a cenzúrának és a manipulációnak! Ne tovább!
Tiltakozunk!
Az Esztergomi Polgári Körök mély megdöbbenéssel értesültek arról, milyen a hazug vádakkal illeti a város vezetését és a Strigónium Rt-t a városi képviselőtestület szocialista frakciója. Megdöbbentünk azon, hogy a szocialisták érdekkörébe tartozó sajtó hogyan terjeszti e vádakat. Megdöbbentünk azon, hogyan használják fel az átpolitizált nyomozó- és ügyészi szerveket. Eljárásuk a kommunista diktatúra éveit idézi, nyíltan megmutatta hitvány politikai és gazdasági céljaikat.

Tiltakozunk az esztergomi szocialisták és az általuk befolyásolt bűnüldözők eljárása ellen.

Élesen elítéljük a vádak kiagyalóit és terjesztőit. Elítéljük, hogy Esztergom polgári és politikai kultúrájához, történelméhez és jelenéhez méltatlan módszerekkel lejáratni igyekeznek polgármesterünket, Meggyes Tamást, és önkormányzati képviselő-testületünk polgári frakciójának tagjait. Elítéljük, hogy arcátlanul támadást intéznek városunk jó híre ellen is, feláldozva azt hatalmi és gazdasági törekvéseik pogány oltárán.

Elítéljük a balodalt, amiért a jogrend igazságosságát és stabilitását alárendeli politikai céljainak. Elítéljük, mert működésével a magyar demokráciát, a szabad Magyarországot számolja fel. Elítéljük azt, hogy tizenhárom év után ismét egy szűk hatalmi klikk egyeduralmi törekvéseinek rendelődik alá jog, igazság, törvényesség.
Megvetjük a szocialista párt önkormányzati frakcióját, mert nem veszi tudomásul a többség elutasítását és demokratikus akaratát. Megvetjük, mert a proletárdiktatúra aljas módszereivel kívánja megbuktatni polgármesterünket és az önkormányzatot.

Vegye tudomásul a szocialista párt önkormányzati frakciója, helyi szervezetei, azok minden tagja és az őket kiszolgáló kollaboránsok, hogy Esztergomot nem engedjük át nekik. Nem engedjük át akaratuknak, suttogó propagandájuknak, gazdasági törekvéseiknek. Esztergomban nem engedjük meg, hogy igába hajtsák a törvényt. Nem engedjük meg, hogy városunk személyes politikai leszámolásuk, és kicsinyes érdekeik terepe legyen.
Nem engedjük, hogy visszajuttassák Esztergomot, és minket, esztergomi polgárokat a korábbi évtizedek elnyomásának, megfélemlítésének, besúgásának, hamisításának és szemfényvesztő üres ígéreteinek, elhallgatásának és elhallgattatásának siralmas állapotába.

Esztergom, 2003. április 14.

Hajrá, Magyarország!

Hajrá, Esztergom!

Esztergom Polgári Körei

 

2009. 10. 29. 15:12

Mentse le az, akinek két anyukája van! A google cache-ben egy darabig tárolódnak a már törölt oldalak is.

2009. 10. 28. 22:08

A jobblétre szenderült meggyesjugenden volt egy ilyen komment:

 

Spártai 2009-10-07 18:16:45
Kedves Hölgyeim, Uraim! Miért használja a Jobbik a gyűlölgomot a Fidesz elleni hangulatkeltésre? Itt az Ifjú Esztergom, tessenek ide írni! Tessenek nem az MSZP hobbinácijainak tűnni! Tessenek nem az NBH által szponzorált honlapon írogatni! Tessenek nem kucugézáskodni! Ha már Zentai urat fogadja Meggyes Tamás polgármester úr, akkor tessen Zentai úrnak nem nekifeszülni a polgármester közeli munkatársainak (Steindl a helyi Fidesz elnöke, Takács sajtóreferens, Pócsföldi apja képviselő, nem akárhol, a kommerektől elhódítot Kertvárosban, a gyerek meg ott dolgozik). És Fluellen kolléga írása a hajdúsámsoni Jobbik-elnök MSZP-tagságáról sem volt teljesen eltalált, az időzítése sem. Bár az Endrédi-vonal miatt én is jelezném: nem tesz jót a viszonyoknak, ha egy Meggyes és az önkormányzat más tagjai ellen elkövetett bűnökért nemsokára többszörösen elítélt figura lesz a Jobbik itteni elnöke. Endrédi bolond, nem oda való, és pláne nem elnöknek. Szólok időben: egy fogadás, egy petíció volt eddig. Itt az idő, hogy a Jobbik eldöntse: lesüllyed Kucugéza, NBH-s Cserép, Láposi Elza, Miavecz szintjére, a gyűlölgomra, a kommunisták közé, vagy konszolidálja magát, például megszabadul a hajdúsámsoni MSZP-stől, Endréditől. itt pedig, Drága Fluellenem, kicsit várni kell, néha legalább, hogy "ülepedjenek a dolgok", ahogy tanár édesapám fogalmazott. Da pacem Domine!

 

Ülepednek a dolgok?

Törölt felhasználó #43

2009. 10. 28. 19:01

Neki szüksége van a segítségre. - Igen. Ez az a mérhetetlen önzés, amit a havi több mint 1 milliós keresetével előad, ez az ami sokaknál biztosan ki fogja verni a biztosítékokat.

Neki szüksége van a segítségre, miközben a sportolók (Nem csak a sakkozók) nem kapják meg a neki szánt összegeket. Addig Meggyesnek az 1 milliós fizetése mellé szüksége van a segítségre. 
Ugyan úgy, ahogy a saját gyerekeinek is inkább segélyt utaltatott ki, ahelyett, hogy pénzt adott volna.

Neki szüksége van a segítségre. 
Emberek! Gyűljünk össze és sajnáljuk szegény Meggyes Tamást!!!