bevandorlo - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

bevandorlo

Regisztrált:
2008. 10. 09. 8:34
Utolsó belépés:
2011. 06. 08. 22:14

2011. 06. 08. 22:17

Meglepődve tapasztaltam,hogy senkiházi, tróger ember pocskondiázhatja, rágalmazhatja a város által választott polgármestert és ha ezt valaki kikéri magának és felháborodik, akkor kitiltással fenyegetik! Akkor rajta!

2011. 06. 07. 18:24

Drkotász! Ha mégegyszer ilyeneket írsz,kiírom a neved, címed azoknak,akik még nem tudnák ki vagy,hogy azok is tudatosan, a szemedbe, akár az utcán megköpködhessenek ! Mindenesetre kezd el beszerezni az orvosi papírokat,hogy problémás vagy nyaktól felfelé, talán enyhítő körülmény lesz!

2011. 03. 27. 11:12

Villy!
Ha tudod ki ez a téged utcán megszólító és "barátian" figyelmeztető illető, én boldogan megkérdezem tőle, mire ez a nagy "segítőkészség" :))))

 

P.S: "vöröskersztes" ismeretekkel rendelkezem, tehát nagy baj nem lehet! :)))

2010. 10. 29. 0:01

Nos, ez az eltűnés az, amit most nagyon hiányolok innen :)) Bárcsak nyomtalanul eltünnének ezek is! Egy este szép csendesen összepakolnának és megrakott társzekerekkel, a rablott kincseikkel elhagynák a várost :))))) Vigyék, csak menjenek! Hihetetlen,hogy ezek az alávaló emberek még ki mernek menni az utcára, hogy nem érzik mekkora a megvetés irányukba? Ez hietetlen! Itt nem egyszerű antipátiáról van szó, hanem megvetésről!

 

 

2010. 10. 28. 23:56

Nem vitás, alapjában beteg és sérült emberek ültek eddig és sajnos most is a képviselőtestületben! Természetesen tudjátok,hogy melyik 10 főre gondolok :))))))))

Hihetetlen,hogy ennek a M.T-nek és a többinek a sok-sok szemétsége melett ezektől is nem sül le a bőr a képéről! És ha tényleg nem, akkor én nagyon szívesen lehúznám már egy szeneslapáttal! És akkor most megint biztos rendőri védelmet kérnek, bár ez csak egy vágyálom részemről!:)))))

Sajnos úgy látszik,hogy itthon ezek a maguktól megfeledkezett emberek mindent megtehetnek, így továbbra is azt mondom,hogy csak nemzetközi úton lehetne őket felelősségre vonni, de nem tudom,hogy ezt meg lehet-e tenni?

Szerintetek?