akincilar - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

akincilar

Regisztrált:
2007. 05. 23. 9:24
Utolsó belépés:
2019. 09. 03. 5:15

2018. 07. 23. 9:15

Kedves Holdfény,

 

Tőlem aztán nem kell bocsánatot kérned, azt csináltok, amit akartok. Egyszerűen csak azért tettem fel a kérdést , mert kerestem egy régebbi receptet és kilométereket kellett tekerni, mert ugyazt a csetelés jellegű évődéseket lehetett olvasni, mint a többi topicban. Ezzel sincs baj, mindenki azt csinál, amit akar, csak akkor nem kell csodálkozni, ha mindenki eltűnt innen, mert bár lehet, hogy érdekes és értékes beszélgetések ezek , de nem feltétlen biztos, hogy mindenhol,  mindenki számára azok.

Maradok tisztelettel!

2018. 07. 18. 9:29

Ezek amúgy a konyhában vagy szabadtűzön lesznek finomabbak? :) 

2018. 07. 17. 10:41

Elképesztő, hogy egy 12 évvel ezelőtti , egymilliárd  forintos EU projektről, egy város főterének átfogó felújításáról nincsenek meg a dokumentációk. És ez abban az országban, ahol a hivatalos irányvonal szerint az Eu rossz , mert agyonszabályoz mindent. Ha egy ótvar putriban a gázfogyasztót szertném áthelyezni, már tervekkel kell rendelkeznem és amit millió helyre kell beadnom, itt meg a főtér közműhálózatról nincsenek dokumántációk....ne kabarézzunk már!  Ha az önkormányzatnál nincs meg , akkor más helyen meg kellene, hogy legyen.

A tér felújítását elég sok kritika érte és az egész beruházást vita kísérte, természetesen aki bármilyen kritkát megfogalmazott az akkori trendek szerint "fanyalgónak" lett minősítve. Több fanyalgó is szóvá tette, hogy a fák helyének kialakítása nem szakszerű és a későbbiekben gondokat fog okozni. Természetesen az illetékeseket nem nagyon érdekelte. Erre most mi olvasható a citált szakvéleményben? " A szakszerűtlen kivitelezési munkák során a fahelyek nem megfelelően lettek kialakítva (...) . Mindezek a hibák vezettek a mai, tarthatatlan helyzethez."  ÖÖÖÖ hát na, hát öööö lehet, hogy nem ártana, ha kiderülne , hogy ki volt a felelős a szakszerűtlenségért, akár a tervezésért, a kivitelezésért, ki vette át  a szakszerűtlen és slendrián munkát, ki fizette ki érte az adófizetők pénzét és mi lett az erre elszámolt összeggel. Egyszer talán végre jó lenne felelősöket is találni , ha már annak idején a "fanyalgások" miatt képesek voltak  emberek életének keresztbe tenni!

2017. 03. 02. 8:14

Az egészen meglepő és döbbenetes, hogy a törvények, az Emberi Jogok és az Ensz Alapokmányok soraiban rejlő részletek nagy tudója és méltán nemzetközi hírű nagymestere nem veszi észre a hír felkerülésének és az alant olvasható hozzászólások egészen pontosan jelzett dátumát. 

2017. 02. 13. 13:06

Miért érzem úgy, hogy egy komoly és már az elején bukónak tűnő pereskedésnek néz elébe a város? 

Az előző versenytárgyalás szabályos és eredményes volt. Annak az eredménynek a figyelmen kívül hagyásáról még semmiféle indok nem született és az üzemeltetést érintő körülmények sem változtak lényegesen...