akincilar - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

akincilar

Regisztrált:
2007. 05. 23. 9:24
Utolsó belépés:
2019. 09. 03. 5:15

2016. 10. 06. 18:33

Ha majd egyszer eljutunk oda, hogy elfogadjuk a ellenfelünkről, a tőlünk más álláspontot vallókról , hogy ők is a nemzet részei, az ország teljes jogú állampolgárai, pláne ha itt élnek az orzságban, ide adóznak, és nem vindikál senki magának semmiféle mondvacsinált jogot arra, hogy megmondja ki a magyar, ki nem a magyar... akkor majd talán egyszer kilábalunk ebből az őrületből ahol most vagyunk. Amíg olyan alapvető dolgokat nem képesek egyesek elfogadni, hogy a más véleményen lévő is ugyanolyan része a nemzetnek, az országnak , mint ő maga, addig reménytelen a kiút.

2016. 10. 06. 15:26

akkor azt köszönje azoknak akik lusták voltak megemelni a hátsójukat és elfáradni szavazni, lelkiismeretük szerinti igennel vagy nemmel. Kevés európai országnak adatott meg a lehetőség, hogy népszavazhat (akármiről!), és erre voltak olyanok, akik részt sem vettek rajta. Ennél lejjebb már csak azokat tudom rangsorolni, akik érvénytelenül szavaztak. Egy szó mint száz, azok után amiket először írtam, ne várja hogy "normális" választ kap.

 

Most, hogy kb 5 millió választópolgárt ragsoroltál, esetleg  besorolnád azokat is akik egy érvénytelen népszavazás után sikeresnek könyvelik el a szavazást és arra hivatkozva módosítják az Alaptörvényt? :)

2016. 09. 30. 12:33

azokat zaklassam, akik "felszították a gyűlöletet"...

 

Volt ott előtte egy ilyen : " akik ahelyett, hogy ember módjára megoldották volna ..."  Persze ez téged ne zavarjon egy percig se, csak gondoltam szólok, ha már napokig itt sírdogáltál, hogy gonosz emberek kiragadnak félmondatokat. 

Sebaj szaladj a Khélibe moralizálni az igazi kocsmázás értelmén, a sanyarúbb sorsúak minél távolabb tartásáról a fényességes cipődtől. Csak iparkodj, a migránsok ki ne szívják előled a velőscsontot!

 

2016. 09. 29. 22:12

Már megbocsáss, de ez egy marhaság. Azt is írhatnám, hogy demagóg hülyeség, a velőscsontom miatt pálcát törni felettem, de ha Neked ettől jöbb, én nem leszek semmi jónak elrontója.  Ilyen alapon azonban elítélhető mindenki - Te is - aki akár csak egyszer is jól laksz egy nap, amíg az életükért küzdők nem kerülnek biztonságba.

 

Én ilyet, amit fent állítasz,  nem mondtam és nem is írtam! Kérlek ne beszélj félre!  Azt tettem szóvá, hogy egy hozzászóláson belül képes voltál a polgári kocsmázásról értekezni és ítéletet mondani az életükért küzdők felett. Ha esetleg azt láttad a soraimban amit leírtál, akkor vagy rossz a szemed vagy nem mondasz igazat. Az állításomat természetesen fenntartom , továbbra is gyomorforgatónak tartom  ahogy a két végletet vegyíteni tudtad. ( nem beszélve az útburkolók lenézéséről, amit megengedtél magadnak)

A kérdéseiddel pedig bandukolj oda, ahol ahelyett, hogy ember módjára megoldották volna a helyzetet inkább kiagyalták ezt a szavazásosdit, elhárítva magukról a felelősséget , felszítva a gyűlöltet , összeugrasztva az országot.

 

2016. 09. 29. 20:58

Végidőket élünk, Európa végveszélyben.

 

El is húztad már innen a csíkot, annak rendje s módja szerint. :) :) 

 

Maradok tisztelettel!