akincilar - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

akincilar

Regisztrált:
2007. 05. 23. 9:24
Utolsó belépés:
2019. 09. 03. 5:15

2016. 11. 12. 10:46

Szerintem, ha te úgy magadtól elszállítanád az első nekifutásra lopásnak minősülne. 

2016. 11. 10. 6:48

A felcsúti önkorit hívd, ott tuti van gázszerelő. :) :) :)))

2016. 11. 05. 18:50

Kukucs :) :) :) 

2016. 10. 07. 23:58

Aki igennel szavazott Brüsszelre és a migráns invázióra az nyilván nem azért tette, mert szívügye a magyar nemzet sorsa és jövője. 

 

A megfogalmazásod alapján pl. Szent István és IV. Béla sem tekintette szívügyének a nemzet sorsát és jövőjét lévén, hogy aránylag komoly migráns invázióra mondtak igent. Ma és az elmúlt néhány száz évben mégis államalapíóként és második államalapítóként emlékezünk meg róluk.

 

Van ennek egy másik olvasata is, amit nem én nemzetben gondolkodó ember mondja, hanem számtalan tudós, pedig az, hogy ez az állandó növekedésen alpuló jelenlegi kapitalista rendszer nem fenntartható.

 

Más pedig nem maradt fenn.

2016. 10. 06. 20:30

Lehet, hogy nem értem az általad lényegnek tartott lényeget. Ezt azért annyira nem is sajnálom. Azt viszont igen, hogy nem fogtad miről írtam. Sebaj, ezt sem sajnálom.

 

Az EU jelenlegi formája és struktúrája nem más, mint előre tolt bástyája a globalista törekvéseknek.

 

Nem, nem elre tolt bástya. Pusztán csak próbál egyensúlya, vetélytársa lenni az Usának ( sajnálod mi? :) :)  ) , Oroszországnak és Kínának illetve majdan a fejlődő Indiának. Szerencsére voltak akik felmérték, hogy az elaprózódó európai országok külön külön elvesznek , nem tudnak versenytársai lenni a nagyobb országoknak.  " Egység a sokféleségben" viszont képes felvenni a versenyt velük, képesek lehetünk ellensúlyt képezni.

Funkciója a nemzetállamok teljes felszámolása. Valójában már nem is léteznek, néhány kivétellel csak papírformában, meg az emberek tudatában.

 

 Ezt nem tudom honnan veszed, lehet rossz filmet néztél. 

Viszont ez a téma messze van a hír eredeti témájától, szóval ezt a vonalat itt mellékeljük inkább!