akincilar - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

akincilar

Regisztrált:
2007. 05. 23. 9:24
Utolsó belépés:
2019. 09. 03. 5:15

2007. 05. 26. 7:21

A legszebb éd legdizájnosabb szemeteseket a buszvégen lehet látni! Csodálatos Vénusz és Floriol étolajos kartondobozokat, mosószeres kartondobozokat és hasonló környezet védelmi szempontból nagyon jó megoldásokat lehet látni. Az hogy az arra tévedt utazó nem jön rá , hogy miért is van az oda kitéve és, hogy a buszvég úgy nézni mint a szeméttelep kit érdekel?:)

2007. 05. 23. 10:23

akincilar írta: Köszi a tájékoztatást! Az új útvonal kialakításánál a helyijáratok útvonalát módosítanák vagy a a távolsági buszok városba történő írányítását tervezik ( ezzel nagy mértékben kiválthatnák a helyijáratokat és gazdaságosabbá tehetnék azok üzemeltetését.)? ( a kérdőjel lemaradt, bocsi.:))

2007. 05. 23. 10:23

Köszi a tájékoztatást! Az új útvonal kialakításánál a helyijáratok útvonalát módosítanák vagy a a távolsági buszok városba történő írányítását tervezik ( ezzel nagy mértékben kiválthatnák a helyijáratokat és gazdaságosabbá tehetnék azok üzemeltetését.)

2007. 05. 23. 10:06

Tud valaki valamit az új buszvégállomás építéséről? Mert ahogy elnézem a Tesconál nem álltak neki valami fékeveszett istráng szaggatós építési munkának. Valamiféle tömegközlekedési struktúra átalakítást terveznek az új végállomáshoz? Mert a jelenlegi állapothoz kapcsolt új végállomás elég siralmas eredményt hozna a városlakók életében . Gondolok itt arra, hogy a város lakóterületeit Visegrád irányába fejlesztik , a tömegközlekedési csomópontokat pedig a város ellenkező végébe telepítik. Így aki ingázik annak marad az autóval való kölekedés a célállomásra, de még a buszvégre is ( a város két közlekedési tengelyén amiből az egyik off road pályának is beillenék), tehát dugó a városban , koránkelés és kutyagolás esetleg korán kelés és izgulás a helyijáraton , hogy elérem vagy sem.