vándor - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

vándor

Regisztrált:
2008. 08. 23. 17:07
Utolsó belépés:
2021. 05. 05. 17:11

2009. 02. 02. 17:41

Kedves Jenő! Azthiszem,hogy igazad van! De ez csak az igazság egyik fele,mert a képviselő urak is közülünk kerültek ki általunk!! Vajon a képviselők tudják e azt a tényt,hogy a polgármester nem az ő munkáltatójuk! Ez a szerep a miénk még akkor is ha ezt a szerepünket csak négy évente tudjuk eljátszani! Ha volna csak egy képviselő is,aki sajátmaga iránti önérzetből,és az Őt megválasztók iránti tiszteletből kikérné magának a megalázó hangnemet,az arroganciát!Sokszor szégyenkezem a képviselők helyett! És nem szabad elfelejteni azt a tényt,hogy a polgármester csak annyit engedhet meg magának amennyit a körülötte lévők neki megengednek,ill.tőle eltűrnek! Egyébb iránt pedig /szerintem/ nem igaz az ,hogy minden közösség ollyan vezetőséget kap amilyent megérdemel!

2009. 02. 02. 17:19

A régi sem volt rossz,de ez tisztább áttekinthetőbb köszi!

2009. 01. 31. 20:22

Hogy képzelitek,hogy akit Meggyes eltávolíttat azt majd Kolumbán kitünteti! Ennyire nem lehettek naívak!

2009. 01. 28. 19:04

Hurrá éljenek a városállamok! Így kell ezt csinálni! Saját törvények /legalábbis azok sajátos értelmezése/-saját rendőrség,ha már az államirendőrségben és a polgárőrségben nem bízhatunk! Várom a saját zsoldoshadseregbe hívó felhívást,aztán megalakíthatnánk a saját városállamvédő hatóságunkat is! A főkapitány éshelyettesi posztra kapásból volna két jelöltem! És ha volna még a város kasszájában egy kis dugipénz akkor lenne még egy pár ötletem nekem is!

2009. 01. 26. 17:02

Kedves Zoltán! Gratulálok a fiad sikeres vizsgájához! Nagy öröm ez,én csak tudom mert két diplomás gyerekem van! Ennyit a privátról. Ami a kérdést illeti sem félre sem célzatosnak nem éreztem!De ha előbb olvasom végig a fórumot,akkor talán más választ írtam volna.Lehet akkor az írás inkább okoskodó lett volna vagy nem lett volna teljesen igaz! De szerintem nem kell súlyos következtetéseket levonni a regisztráció és a beírók arányából. Akit valamelyik téma megérint szerintem az biztos reagál rá. Aki fél az óvatosan udvariasan,aki nem fél az vehemensen, aki meg ellenérdekelt az meg cinikusan-züllesztően -vérlázítóan! Ezt eddig így tapasztaltam!