2016. október 2., Petra
0
470

Az Innomotion-os srácok timelapse videón mutatják meg, hogyan húzzák fel a híres buborékot.

0
819

Szerdán megnyitották az esztergomi volt Vámházban a Széchényi Emlékév keretében gründolt kiállítást, ahol a „legnagyobb magyar” és a Mária Valéria híd építésének és újjáépítésének története mellett szóhoz jutottak az új, városunkba álmodott mobilgát tervei is. A tablókat október 11-ig tekinthetik meg.

0
461

Óriási tömeg futott át a bazilikától a párkányi Vadas Fürdőbe szeptember 24-én.

0
209

Két újdonsággal debütált a Suzuki Motor Corporation a 2016-os Párizsi Autószalonon: az új Ignis kompakt crossover modellel és az Allgrip összkerékhajtási technológiával - tájékoztatta csütörtökön a Magyar Suzuki Zrt. az MTI-t.

2
413
LMP Esztergom

Kérdést intéztünk az aljegyzőhöz, a megnyugtató válasz pedig hamarosan meg is érkezett.

3
179

A kormányablakok az október 2-i népszavazás ideje alatt rendkívüli nyitva tartással állnak az ügyfelek rendelkezésére a hétvégén.

0
1277

A 15-17 éves korosztály legjobbjainak rendezett versenyén a magyar kajak-kenus utánpótlás 29 arannyal és 54 dobogós helyezéssel zárt az összesítésben. Az esztergomi kajakos lány is jócskán kivette a részét a sikerből.

2
642
Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal

Az egyesített közösségi közlekedési csomóponttal (intermodális csomópont) kapcsolatos valamennyi, Esztergom Város Önkormányzata birtokában található dokumentáció ezentúl egy, külön a beruházással kapcsolatos rovatban (IDE kattintva) érhető el a továbbiakban.

0
945

Az állatok világnapja alkalmával rendezett majálison minden gyermek és állatbarát meglelheti a hozzá leginkább passzoló programot. A nap bevételét a Bogáncs Menhely új részlegének építésére fordítják.

0
463

Szerbiában, a Knjazevac Culture Center-ben rendezték meg 2016. szeptember 18. és 24. között a GPC Világbajnokságot, amelyen Fonyódi György esztergomi testnevelő tanár Master 7 kategóriában fekvenyomásban világbajnok lett. 

1
587

Mentőhelikopter érkezett a helyszínre, hogy a kihűlt embert minél hamarabb kórházba szállítsa.

7
1202

A múlt heti testületin a grémium sürgősséggel határozott arról, hogy közérdekű tájékoztatási programot indít az október 2-i népszavazással kapcsolatban. Sok más fideszes városkához hasonlóan Esztergomban is nyilatkozatot fogadtak el, hogy megvédik a várost a brüsszeli bürokraták túlkapásaitól. Az öltönyös városvezetők először szóba elegyedtek a piac vásárlóival, majd röplapokkal hívták fel a lakosság figyelmét a közelgő „veszélyre”. A héten még telefonhívásra is számíthatnak. Az Önkormányzat azonban nem terhelte ezen kiadásokkal a város büdzséjét.

1
2540

Szeptember 30-án, pénteken fél tíztől a zene világnapján.

0
9451

Lencsit 19 hónaposan rosszindulatú daganatos betegséggel diagnosztizálták. A szülők és a gyerkőc is harcol, viszont a család anyagilag kimerült. Ezért gondoltak egy nagyot, október 8-án garázsvásárt rendeznek, ahol ti is hozzájárulhattok a kislány gyógyulásához.

Felhasználási feltételek és adatvédelmi nyilatkozat | Moderálási alapelvek | Médiaajánlat | Impresszum