2016. július 27., Olga, Liliana, Ajtóny
0
1235

Ma délelőtt ünnepélyes nyitórendezvénnyel vette kezdetét az esztergomi vonal villamosítása. A vonatbürokraták és az öltönyös sínmesterek az esztergomi állomás mellett, a Bem József téren rendeztek sátras állófogadást, majd beszéltek arról is, hogy mennyire modern lesz az új vonal, és mennyire jól járnak majd az esztergomiak a felújítás végeztével. Így, ha minden pöpecül alakul, a 2018-as országgyűlési választások előtt pár hónappal Völner Pál átvághatja majd a nemzetiszín szalagot az új esztergomi állomás avatóján.

0
366

Partos Nagy Eszter esztergomi képzőművész kiállításán az UNESCO által világörökség kincsnek nyilvánított helyszíneket láthatnak az érdeklődők. A 12 olajfestményből álló sorozat magyarországi és európai témákat dolgoz fel. A Szeretgom szerkesztősége és Esztergom fiatalos audiovizuális műhelye, az Innomotion Studio mindenkinek melegen ajánlja a tárlat megtekintését. A kiállítás augusztus 25-ig tart.

0
645

Két személygépkocsi hajtott egymásba a Bécsi úton, a tűzoltók és a mentők együtt emeltek ki egy sérültet a roncsok közül. A 10-es úton a szokásosnál is nagyobb torlódásra számíthatnak.

0
536

A másodosztályba frissen feljutott csapat vezetősége ma sajtótájékoztatót tartott a Gáthy Zoltán Városi Könyvtár és Helytörténeti Múzeumban, hiszen jövő héten kezdődik a szezon.

1
1977

Esztergomban először a Szeretgomon láthatnak képeket a város új szállodájának belső tereiről. A turizmussal foglalkozó szakemberek egybehangzó véleménye szerint úgy hiányzott ez a hotel a városnak, mint egy falat kenyér. Mindenki sokat vár tőle, ezért ideje, hogy kicsit közelebb hozzuk a komplexumot a város lakóihoz.

0
579

Az ismerős elmondása szerint barátja szerelmi bánat miatt akart véget vetni az életének.

0
480

Ön is került már olyan helyzetbe, hogy sportolni vitte volna gyermekét, de nem tudta, hogy milyen lehetőségei vannak Esztergomban? Vagy épp most állnak a nagy választás előtt? Ha igen, akkor önnek is hasznosak lesznek a klubokat bemutató mini írásaink, amelyek eligazítják az esztergomi egyesületi útvesztőben. 2016 nyarán megmutatjuk a város sportos oldalát, ön pedig kiválaszthatja a csemetéjéhez leginkább passzoló sportágat. Vendégségben az Esztergomi Evezősök Hajós Egyleténél.

0
1110

Három kiskorút tartóztattak le az esztergomi rendőrök.

0
1158

Augusztus 7-én Kertváros legnagyobb sporteseményén vehetsz részt.

2
971

Új napirendi pontokat csaptak a héten elmaradt testületi programja mellé.

Lőrinc utca anno
2
1419

Tegnap este megint majdnem elütöttek a zebrán a Lőrinc utca közepén. Nem először és nem is utoljára kerültem Esztergom kellős közepén ilyen helyzetbe. 

0
6801

2016-ra 190 ezer legyártott darabbal számoltak, de várhatóan közel 210 ezer kocsival zárják majd az évet.

0
427

A férfi elhanyagolta, fenyegette és bántalmazta gyermekeit.

0
2145

A nyár megunhatatlan cukros slágerterméke a fagylalt, néhol városunkban is kígyózó sorokban állnak az emberek, hogy néhány gombóc erejéig átéljék a különböző ízekben készített csodát. A nagy esztergomi fagyimustra, úgy, hogy közben nem mondunk ítéletet, és nem bántunk meg senkit. Akár kommentben is ajánlhatjátok szubjektív kedvenceiteket.

Felhasználási feltételek és adatvédelmi nyilatkozat | Moderálási alapelvek | Médiaajánlat | Impresszum