Elgázolta a biciklist - keresi a rendőrség
Bulvár
2014. okt. 1.

<p style="text-align: justify;">Az Esztergomi Rendőrkapitányság keresi azt az ismeretlen járművezetőt, aki pár nappal ezelőtt elgázolt egy kerékpárost, és megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.</p>

(a kép illusztráció. Fotó: MTI)

 

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettes ellen segítségnyújtás elmulasztása bűntette elkövetésének gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. szeptember 29-én 12 óra és 12 óra 30 perc közötti időben egy ez idáig ismeretlen járművezető az általa vezetett fekete színű személygépkocsival a 11. számú főúton elsodort egy Pilismarót irányából Esztergom felé közlekedő kerékpárost. A személygépkocsi vezetője ezt követően megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A biciklis a baleset során megsérült.

 

  Az Esztergomi Rendőrkapitányság kéri, aki a balesetnek szemtanúja volt, vagy azzal kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható „Telenfontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), vagy a 34/517-777-es telefonszámon, illetve a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

/KEMRFK/

(forrás)