Megnyíltak a kampányirodák Esztergomban
Közélet
2014. aug. 27.

<p style="text-align: justify;">Mind Tétényi Éva (független), mind Romanek Etelka (Fidesz-KDNP) újonnan nyílt kampányirodában várja a választópolgárokat.</p>

Tétényi Éva független (független) független polgármester-jelölt a Jókai út 8. szám alatti földszinti, utcára nyíló helyiségben újra megnyitotta azt az irodát, ahonnan 2010-ben megnyerte az önkormányzati választást. Az ajánlóívek aláírására és a kampányhoz az önkéntes segítői felajánlások fogadására hétköznapokon 10 és 18 óra között van lehetőség. Szombat délelőttönként Tétényi Éva a piac elején nyílt fórumokat tart. Az aláírásokat szeptember 6-ig gyűjtik a megadott helyszíneken.

 


A választópolgárokkal történő lehető legszorosabb kapcsolattartás érdekében meghosszabbított nyitva tartással és ingyenesen hívható zöldszámmal megnyílt a polgári jobboldal új kampányirodája, amely a Petőfi utcai Fidesz irodával párhuzamosan működik. Az új iroda elsősorban az őszi, önkormányzati választásokkal kapcsolatos teendőket koordinálja a Bajcsy-Zsilinszky út 11-es szám alatt. Az iroda hétfőtől péntekig 09-18 óra között várja a választópolgárokat és az érdeklődőket.

Elérhetőségek:
E-mail cím: esztergom@fidesz.hu
Telefon: 06/33/312-555
Zöldszám: 06/80/990-006
Facebook: https://www.facebook.com/romaneketelka
Honlap: romaneketelka.hu

(forrás)