A KDNP elhatárolódik
Közélet
2011. márc. 16.

<p>Az alábbi levelet a KDNP esztergomi szervezete juttatta el a mai napon Tétényi Éva polgármesternek és közvetve a képviselőknek. Levelükben aggodalmukat fejezik ki az adósságrendezési eljárás miatt kialakult helyzet okozta lelki terhek miatt és tisztázzák viszonyukat a nevükben a Hídlapon megjelentetett, onnan általunk idézett közleményekkel.</p>

Tisztelt Polgármester Asszony, tisztelt Képviselő Testület!

A KDNP Esztergomi szervezetének nevében növekvő aggodalmunkat szeretném kifejezni az adósságrendezés lehetséges kockázatait és következményeit tekintve. Hiszen a várost és annak minden lakóját nem csak anyagi kár éri ebben a folyamatban, hanem súlyos lelki terhet is jelent az a nyomás, mely a város tulajdonában lévő intézmények, ingatlanok jövőjét érintő félelemből fakad.

Mindezek alapján a KDNP Esztergomi szervezete – bár nem képviseltetheti magát a képviselőtestületben – tisztelettel kéri a Polgármester Asszonyt és a Képviselőket, hogy megbízatásuk alapján Esztergom Város érdekeit tartsák szemük előtt az adósság rendezés folyamatában.

Amennyiben ebben akadályoztatva érzik magukat, lelkiismereti kötelességük a testületet feloszlatni, ezzel lehetőséget teremtve az akadályoztatás elhárítására.

Továbbá kérem, ne használják a FIDESZ-KDNP frakció elnevezést, mivel ilyen Esztergom Város Önkormányzatában nem létezik. A KDNP tagjai közül nincsenek képviselők a képviselő-testületben, nem volt megállapodás helyi szinten. Elhatárolódunk a hídlap.hu és a szeretgom.hu webes oldalain megjelent, KDNP nevében felrakott cikkektől.

 

Tisztelettel:

Mészáros János s.k.

KDNP Esztergomi szervezete

elnök



Kelt: Esztergom, 2011. március 16.

 

Tétényi Éva válasza


(forrás)