Halálos balesetért felelős a Fidesz szerint Tétényi
Közélet
2010. dec. 14.

<p>Tétényi Évát vádolja és rendőrségi eljárást emleget a Fidesz Esztergomi Szervezetének sajtóközleménye, melyben egy halálos, és két 8 napon túl gyógyuló baleset bekövetkeztét róják fel Esztergom polgármesterének a kampányban még együttműködést ígérő politikusok.</p>

A sajtóközlemény:

Esztergom polgárai is veszélyben vannak a város kivilágítatlan, sötét utcáin. Az elmúlt két hétben már 3 embert gázolták el az érintett közterületeken, a három esztergomi lakosból egy meghalt, a másik kettő, pedig 8 napon túli sérülést szenvedett. A Fidesz frakció úgy gondolja, ezekért a balesetekért felelős Tétényi Éva is, mert nem fizette ki a közvilágítás után fennálló tartozást a TIVI Kft-nek, annak ellenére, hogy a város számláján rendelkezésre állt a fedezet, így a vállalat továbbra is szünetelteti szolgáltatását. Majd ezt követően Esztergom polgármestere adósságrendezési eljárást indított Esztergom ellen, melynek következményeként továbbra is sötétek maradnak a település egyes utcái, veszélyeztetve ezzel a lakosság testi épségét, valamint a közbiztonságot. Információink szerint a balesetekkel, gázolásokkal kapcsolatban a rendőrség is fontolgatja a hatósági eljárás megindítását.

Fidesz Esztergomi Szervezete

A Fidesz frakció nem először nyúl ahhoz a módszerhez, hogy ártatlanok halálát politikai céljai érdekében a politika harcszíntéren fegyverként vesse be ellenfelei ellen - mindannyian jól emlékszünk a Szent István Gimnázium tönkretételére, amikor egy fiatal öngyilkossága szolgált ürügyként az ellenálló, az adott történetben vétlen tanári karral való leszámoláshoz. Úgy tűnik a frakció tagjai nem tanultak a múlt hibáiból: nem látják be, hogy az ilyen és ehhez hasonló mocskos módszerek voltak többek között az okai annak a történelmi padlón csúszós bukásnak, melyet Meggyes Tamás október 3-án Esztergom város polgárainak többsége miatt elszenvedett.

A városháza egyelőre nem reagált a Fidesz sajtóközleményére, amint ez megtörténik bővítjük cikkünket.

(forrás)