Mentelmi jog mögé bújva
Közélet
2010. febr. 8.

<p>A mai napon a Győri Városi Bíróságon megkezdődött a Meggyes Tamás polgármester, országgyűlési képviselő és Takács István, sajtóreferens, kontra Kókai Melinda per. Mint ismert, Kókai Melindát rágalmazás miatt fogta perbe az esztergomi városvezetés. A kifogásolt mondatok, amelyek a Szeretgomon jelentek meg, mind bizonyíthatóak, ezért Kókai Melinda természetesen fenntartotta írásában megjelenteket. A tárgyalás előkészítésén ügyvédjükkel Meggyes Tamás és Takács István megjelent. Németh József alpolgármester visszalépett az értelmetlen pertől.</p>
<p>A Magyar Önvédelmi Mozgalom minden támogatást meg fog adni Kókai Melindának, aki elmondta a tárgyalás előkészítésén, hogy ez a per koncepciós és nem  csak személye ellen irányul.</p>
<p> </p>

A mai napon a Győri Városi Bíróságon megkezdődött a Megyes Tamás polgármester, országgyűlési képviselő és Takács István, sajtóreferens, kontra Kókai Melinda per. Mint ismert, Kókai Melindát rágalmazás miatt fogta perbe az esztergomi városvezetés. A kifogásolt mondatok, amelyek a Szeretgomon jelentek meg, mind bizonyíthatóak, ezért Kókai Melinda természetesen fenntartotta írásában megjelenteket. A tárgyalás előkészítésén ügyvédjükkel Meggyes Tamás és Takács István megjelent. Németh József visszalépett az értelmetlen pertől.

Meggyes Tamás és Takács István, amit sérelmesnek talált:

"A válaszom nem lehetett más: "Jó, akkor nem most és nem ilyen körülmények között!" Gondolva Takács István bűncselekményére, amit a Szeretgomon követett el Meggyes

Tamás társtetteseként 2008. augusztus 22-én."

"Annyit elárulnék még, hogy világéletemben Fidesz szavazó voltam. Hatalmas csalódás megélni, hogy Orbán Viktort ilyen emberek szolgálják és járatják le, akik csak saját pecsenyesütögetésükkel vannak elfoglalva."

"Az Esztergomi Sakk Club ügyében többször hazudtak! Először, hogy június 26-ától számítva 8 napon belül a klub számláján a pénz, majd abban, hogy a július 13-27. közötti leállás nem zavarja az átutalást, mert a pénzügy dolgozik. A pénzügy és sportbizottság Németh alpolgármesterre verte a botrányt, állítva, ő rajta múlik minden, ő nem ír alá."

Az igazság, Németh Úr csak egy marionett báb, Meggyes Tamás irányít és egyszemélyben szimpátiája alapján dönt, ahogy például a piac ügyében is alkotmánysértően tette."

 

A Magyar Önvédelmi Mozgalom minden támogatást meg fog adni Kókai Melindának, aki elmondta a tárgyalás előkészítésén, hogy ez a per koncepciós és nem csak személye ellen irányul a támadás.

Folytatás következik!

 

 

(forrás)